Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rokade Bowl Area Swissbel
352 centrum Tactiek Normal1
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
53.5 gemiddelde waardering 55
solid Schieten excellent
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


13e minuut.
Tymiński onderschept slim de pass. Labancz verovert de bal door een tackle van achteren. Labancz geeft een lange en hoge pass. Şamiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu passt de bal zonder na te denken. Hakim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - Swissbel 0:1

20e minuut.
van Mele geeft de bal voor. Nys kopt de bal weg. Falcioni is nu in balbezit. Falcioni haalt uit met een fantastische trap. Hakim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Brudzisz passt de bal met de wreef. Rüstəmli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Malaspina de bal. Malaspina schiet op doel. Diaconeasa bokst de bal weg.

38e minuut.
Łachacz kopt de bal weg. Rüstəmli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nys schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nys krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rokade Bowl Area 55%, Swissbel 45%.
Rokade Bowl Area - Swissbel 0:1

46e minuut.
Mądzielewski probeert naar een medespeler te passen. Frutiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Odrwąż zijn tegenspeler op de grond. Odrwąż krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Prados probeert de bal aan de voet te houden. Brudzisz is nu in balbezit. Brudzisz geeft een lange en hoge pass. Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Łachacz geeft een lange en hoge pass. Bartholomeu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Šerifović neemt vlug de vrije trap. Falcioni is nu in balbezit. Falcioni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Frutiger is nu in balbezit. Labancz onderschept slim de pass. Labancz passt de bal in één keer door. Prados is nu in balbezit. Prados draait met de bal, schiet en ... Hakim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
van Mele speelt de bal door. Falcioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Brudzisz begaat een overtreding. Brudzisz krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Bartholomeu kopt de bal weg. Rodríguez Romeo is nu in balbezit. Labancz probeert naar een medespeler te passen. Falcioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcioni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Rüstəmli passt de bal zonder na te denken. Tymiński rent richting de bal. Tymiński geeft een hoge lob. Frutiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutiger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Diaconeasa probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Romeo kopt de bal weg. Bartholomeu is nu in balbezit. Bartholomeu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gilbert kopt de bal weg. Klungelig pakt Bartholomeu de bal. Šerifović rent richting de bal. Frutiger onderschept slim de pass. Frutiger geeft de bal voor. Diaconeasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Malaspina de bal. Malaspina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rokade Bowl Area - Swissbel 1:1

90e minuut.
Malaspina is nu in balbezit. Mądzielewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malaspina raakt geblesseerd tijdens het duel. Rüstəmli wilt de vrije trap nemen. Šerifović kopt de bal weg. Frutiger is nu in balbezit. Frutiger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rokade Bowl Area 49%, Swissbel 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rokade Bowl Area - Swissbel 1:1