Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charlie`s Macaroni`s KAA GENT
wingerx Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
54 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 19.1
uitmuntend Schieten zwak
solide Passen waardeloos
solide Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Simoen onderschept slim de pass. Simoen geeft de bal voor. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel. Moors maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 1:0

3e minuut.
Esch bereikt de bal nog maar net als eerste. Esch geeft een lange en hoge pass. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Moors maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Raeymaeckers met de inworp. Esch rent richting de bal. Esch geeft een lange en hoge pass. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 2:0

9e minuut.
Pulikowski probeert de bal aan de voet te houden. Bagiński is nu in balbezit. Bagiński geeft een lange en hoge pass. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 3:0

11e minuut.
Grelecki passt de bal in één keer door. Esch bereikt de bal nog maar net als eerste. Esch geeft een hoge lob. Grelecki springt en kopt de bal. Moors maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 4:0

13e minuut.
Vandenbergh heeft problemen om de bal te vangen. Vandenbergh geeft een hoge lob. Esch kopt de bal weg. Daar is Iliev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 5:0

16e minuut.
Jaspers is nu in balbezit. Vandenbergh verovert de bal door een tackle van achteren. Vandenbergh passt de bal met de wreef. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 6:0

17e minuut.
Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Desoete bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev onderschept slim de pass. Iliev draait met de bal, schiet en ... Moors maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 7:0

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maertens trapt de bal weg. Esch kopt de bal weg. Iliev rent richting de bal. Iliev schiet op doel. Moors verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Vandenbergh geeft de bal voor. Esch rent richting de bal. Esch passt de bal zonder na te denken. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grelecki rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Foriers ... Strafschop! Foriers krijgt een gele kaart. Grelecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Grelecki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 8:0

23e minuut.
Coupé rent richting de bal. Vandenbergh verovert de bal door een tackle van achteren. Vandenbergh speelt de bal door. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 9:0

25e minuut.
Iliev is nu in balbezit. Esch rent richting de bal. Esch geeft een lange en hoge pass. Grelecki heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Moors probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Vandenbergh met de inworp. Simoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoen geeft een lange en hoge pass. Iliev is nu in balbezit. Iliev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Raeymaeckers speelt de bal door. Esch bereikt de bal nog maar net als eerste. Esch heeft problemen om de bal te vangen. Esch geeft een lange en hoge pass. Grelecki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vandenbergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenbergh geeft de bal voor. Maertens heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Raeymaeckers met een snelle inworp. Esch geeft een hoge lob. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maertens de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 10:0

35e minuut.
Grelecki rent richting de bal. Grelecki passt de bal in één keer door. Iliev is nu in balbezit. Iliev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 11:0

37e minuut.
Vandenbergh geeft de bal voor. Foriers probeert de bal aan de voet te houden. Iliev is nu in balbezit. Iliev draait met de bal, schiet en ... Desoete probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Raeymaeckers geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Esch rent richting de bal. Esch passt de bal in één keer door. Iliev rent richting de bal. Iliev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 12:0

40e minuut.
Vandenbergh verovert de bal door een tackle van achteren. Vandenbergh geeft een hoge lob. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Iliev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iliev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 13:0

41e minuut.
Grelecki rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Maertens ... Strafschop! Grelecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Maertens speelt de bal door. Grelecki neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Moors speelt de bal door. Raeymaeckers kopt de bal weg. Grelecki heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Moors maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlie`s Macaroni`s 22%, KAA GENT 78%.
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 14:0

46e minuut.
Iliev rent richting de bal. Esch rent richting de bal. Esch passt de bal in één keer door. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Doeltrap. Moors met een harde bal richting middenveld. Raeymaeckers kopt de bal weg. Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 15:0

50e minuut.
Jaspers met een sublieme pass. Vandenbergh rent richting de bal. Vandenbergh probeert naar een medespeler te passen. Iliev rent richting de bal. Iliev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Raeymaeckers is nu in balbezit. Raeymaeckers probeert naar een medespeler te passen. Esch probeert naar een medespeler te passen. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Buitenspel voor Van Schepdael. Goede buitenspelval van de verdediging. Pulikowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Iliev rent richting de bal. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Moors verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Staessens rent richting de bal. Malfliet verovert de bal door een tackle van achteren. Malfliet geeft een lange en hoge pass. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 16:0

57e minuut.
Maertens met een sublieme pass. Diependael rent richting de bal. Vandenbergh onderschept slim de pass. Vandenbergh geeft de bal voor. Grelecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Malfliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Malfliet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Coupé de bal. Vandenbergh rent richting de bal. Vandenbergh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Moors met een harde bal richting middenveld. Raeymaeckers kopt de bal weg. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Moors kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Raeymaeckers rent richting de bal. Raeymaeckers passt de bal met de wreef. Vandenbergh geeft de bal voor. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Moors maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 17:0

63e minuut.
De Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. Staessens verovert de bal door een tackle van achteren. Staessens met een sublieme pass. Grelecki rent richting de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Esch bereikt de bal nog maar net als eerste. Esch geeft de bal voor. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Moors probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Simoen passt de bal in één keer door. Esch is nu in balbezit. Esch geeft een lange en hoge pass. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 18:0

72e minuut.
Maertens is nu in balbezit. Maertens geeft een hoge lob. Raeymaeckers probeert naar een medespeler te passen. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Iliev rent richting de bal. Esch rent richting de bal. Esch geeft een hoge lob. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malfliet met een snelle inworp. Raeymaeckers geeft de bal voor. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Foriers speelt de bal door. Esch is nu in balbezit. Esch passt de bal in één keer door. Iliev heeft problemen om de bal te vangen. Iliev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Raeymaeckers is nu in balbezit. Raeymaeckers passt de bal zonder na te denken. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maertens de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 19:0

84e minuut.
Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers probeert naar een medespeler te passen. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Maertens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vandenbergh neemt de hoekschop. Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Simoen is nu in balbezit. Simoen passt de bal met de wreef. Coupé bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 20:0

88e minuut.
Iliev verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlie`s Macaroni`s 21%, KAA GENT 79%.
Charlie`s Macaroni`s - KAA GENT 21:0