Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC The Frotterz De Beenbrekers
jabbedabbedoe Tactiek 532try
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
19 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 55.5
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Tapar verovert de bal door een tackle van achteren. Tapar speelt de bal door. Condrò bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrò haalt uit met een fantastische trap. Juelsgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - De Beenbrekers 0:1

6e minuut.
Keersmaekers is nu in balbezit. Keersmaekers probeert naar een medespeler te passen. Lulić is nu in balbezit. Lulić haalt uit met een fantastische trap. Telek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC The Frotterz - De Beenbrekers 1:1

11e minuut.
Grądcki is nu in balbezit. Grądcki geeft een hoge lob. Daar is Pieroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyosev rent richting de bal. Kyosev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić haalt uit met een fantastische trap. Telek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Cordier heeft problemen om de bal te vangen. Loddo rent richting de bal. Loddo draait met de bal, schiet en ... Pekmezci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Juelsgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - De Beenbrekers 1:2

17e minuut.
Szpilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpilka probeert naar een medespeler te passen. Loddo bereikt de bal nog maar net als eerste. Loddo haalt uit met een fantastische trap. Juelsgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kermans passt de bal in één keer door. Pénzes onderschept slim de pass. Condrò rent richting de bal. Condrò schiet op doel. Juelsgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Keersmaekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Keersmaekers met een sublieme pass. Van Schuerbeek rent richting de bal. Van Schuerbeek geeft een lange en hoge pass. Kyosev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Szpilka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rober rent richting de bal. Rober passt de bal in één keer door. Daar is Keersmaekers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keersmaekers geeft een lange en hoge pass. Telek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kyosev springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Keersmaekers passt de bal met de wreef. Lulić rent richting de bal. Kyosev rent richting de bal. Kyosev haalt uit met een fantastische trap. Telek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Van Schuerbeek passt de bal in één keer door. Rober bereikt de bal nog maar net als eerste. Rober geeft een lange en hoge pass. Kyosev maakt een snoekduik en kopt de bal. Telek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans begaat een overtreding. Kyosev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rober zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lulić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Grądcki onderschept slim de pass. Grądcki passt de bal zonder na te denken. Keersmaekers is nu in balbezit. Keersmaekers geeft een lange en hoge pass. Kyosev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC The Frotterz 43%, De Beenbrekers 57%.
FC The Frotterz - De Beenbrekers 1:2

50e minuut.
Remeisis met een sublieme pass. Špirnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Špirnák met een sublieme pass. Condrò bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrò draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Juelsgaard probeert wanhopig de bal te grijpen. Loddo bereikt de bal nog maar net als eerste. Loddo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - De Beenbrekers 1:3

52e minuut.
Keersmaekers verovert de bal door een tackle van achteren. Keersmaekers geeft een lange en hoge pass. Van Schuerbeek kopt de bal weg. Lulić is nu in balbezit. Lulić schiet op doel. Telek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev schiet op doel. Telek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - De Beenbrekers 2:3

56e minuut.
Cordier geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pénzes de bal onder controle te krijgen. Keersmaekers rent richting de bal. Keersmaekers geeft een lange en hoge pass. Lulić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Keersmaekers speelt de bal door. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev draait met de bal, schiet en ... Telek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC The Frotterz - De Beenbrekers 3:3

66e minuut.
Szpilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Coenen rent richting de bal. Szpilka verovert de bal door een tackle van achteren. Szpilka geeft de bal voor. Loddo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Van Schuerbeek geeft een hoge lob. Keersmaekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Keersmaekers passt de bal met de wreef. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić schiet op doel. Telek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić probeert naar een medespeler te passen. Keersmaekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Keersmaekers geeft een lange en hoge pass. Kyosev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Van Schuerbeek rent richting de bal. Kyosev speelt de bal door. Loddo rent richting de bal. Loddo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - De Beenbrekers 3:4

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Parlour komt het veld opgelopen. De Looze komt het veld opgelopen. Špirnák geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Loddo bereikt de bal nog maar net als eerste. Loddo schiet op doel. Juelsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coenen bereikt de bal nog maar net als eerste. Coenen geeft een lange en hoge pass. De Looze met een sublieme pass. Loddo heeft problemen om de bal te vangen. Loddo haalt uit met een fantastische trap. Juelsgaard bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC The Frotterz 56%, De Beenbrekers 44%.
FC The Frotterz - De Beenbrekers 3:4