Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KVS `SVK` maranders
TT2 Tactiek Debbie
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 59.3
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Foriers probeert naar een medespeler te passen. Cazenave rent richting de bal. Cazenave passt de bal met de wreef. Praharevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Praharevich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - maranders 1:0

9e minuut.
Praharevich rent richting de bal. Praharevich met een sublieme pass. Kanownik rent richting de bal. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
de la Peña probeert naar een medespeler te passen. Korsoy met een sublieme pass. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec is nu in balbezit. Kudrawiec haalt uit met een fantastische trap. Adames bokst de bal weg.

15e minuut.
Praharevich passt de bal met de wreef. Kanownik heeft problemen om de bal te vangen. Kanownik passt de bal met de wreef. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Rujoiu is nu in balbezit. Carbonell rent richting de bal. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Adames maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KVS `SVK` - maranders 1:1

34e minuut.
Giżycki kopt de bal weg. Carbonell heeft problemen om de bal te vangen. Cazenave rent richting de bal. Cazenave geeft een hoge lob. Praharevich maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - maranders 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVS `SVK` 51%, maranders 49%.
KVS `SVK` - maranders 2:1

46e minuut.
Korsoy probeert naar een medespeler te passen. Carbonell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Foriers. Foriers krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Foriers is nu in balbezit. Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell passt de bal in één keer door. Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kälin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kälin geeft een lange en hoge pass. Gorić probeert de bal met de borst te controleren. Gorić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Kopernikus met een snelle inworp. Faigl rent richting de bal. Ammann verovert de bal door een tackle van achteren. Ammann geeft de bal voor. Praharevich maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ammann is nu in balbezit. Ammann passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kanownik de bal. Kanownik draait met de bal, schiet en ... Wilmots probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - maranders 3:1

61e minuut.
Gorić onderschept slim de pass. Praharevich probeert naar een medespeler te passen. Kanownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanownik haalt uit met een fantastische trap. Wilmots probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - maranders 4:1

66e minuut.
Cazenave heeft problemen om de bal te vangen. Cazenave probeert naar een medespeler te passen. Praharevich is nu in balbezit. Praharevich haalt uit met een fantastische trap. Wilmots werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - maranders 5:1

71e minuut.
Inworp. Stasiuk komt het veld opgelopen. Ficek komt het veld opgelopen. Haberer komt het veld opgelopen. Floricioiu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kanownik onderschept slim de pass. Gorić onderschept slim de pass. Gorić geeft een lange en hoge pass. Ficek is nu in balbezit. Ficek schiet op doel. Adames kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Inworp. Pedríquez komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Klungelig pakt Kudrawiec de bal. Nedeljkov speelt de bal door. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammann speelt de bal door. Ficek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Foriers controleert de bal met de borst. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell passt de bal zonder na te denken. Ficek rent richting de bal. Ficek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Valdimarsson de bal. Haberer rent richting de bal. Haberer speelt de bal door. Pedríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedríquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVS `SVK` 45%, maranders 55%.
KVS `SVK` - maranders 5:1