Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swissbel FC The Frotterz
Normal1 Tactiek jabbedabbedoe
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
54.2 gemiddelde waardering 60.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Lixăndroiu is nu in balbezit. Lixăndroiu geeft de bal voor. Şamiloğlu rent richting de bal. Şamiloğlu geeft een lange en hoge pass. Prados springt en kopt de bal. Juelsgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Grądcki rent richting de bal. Grądcki geeft de bal voor. Odrwąż verovert de bal door een tackle van achteren. Lulić rent richting de bal. Lulić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Prados is nu in balbezit. Sabeer is nu in balbezit. Cordier verovert de bal door een tackle van achteren. Prados verovert de bal door een tackle van achteren. Prados draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Keersmaekers geeft een hoge lob. Kyosev heeft problemen om de bal te vangen. Kyosev draait met de bal, schiet en ... Šerifović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diaconeasa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC The Frotterz 0:1

9e minuut.
Inworp. Nys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabeer geeft de bal voor. Daar is Şamiloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Swissbel - FC The Frotterz 1:1

24e minuut.
Grądcki rent richting de bal. Rober rent richting de bal. Rober speelt de bal door. Lulić is nu in balbezit. Lulić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Rober geeft de bal voor. Klungelig pakt Van Schuerbeek de bal. Kyosev is nu in balbezit. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Van Schuerbeek passt de bal in één keer door. Keersmaekers is nu in balbezit. Met opzet legt Mądzielewski zijn tegenspeler op de grond. Keersmaekers raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

38e minuut.
Van Schuerbeek met een sublieme pass. Keersmaekers is nu in balbezit. Keersmaekers met een sublieme pass. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Keersmaekers rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mądzielewski ... Strafschop! Mądzielewski krijgt een gele kaart. Keersmaekers raakt geblesseerd tijdens het duel. Rober neemt de penalty, wat een uithaal! Diaconeasa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Şamiloğlu rent richting de bal. Şamiloğlu geeft een lange en hoge pass. Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC The Frotterz 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swissbel 48%, FC The Frotterz 52%.
Swissbel - FC The Frotterz 2:1

55e minuut.
Van Schuerbeek speelt de bal door. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić is nu in balbezit. Lulić schiet op doel. Diaconeasa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Swissbel - FC The Frotterz 2:2

57e minuut.
Labancz geeft een hoge lob. Pekmezci kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lixăndroiu de bal onder controle te krijgen. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev haalt uit met een fantastische trap. Diaconeasa bokst de bal weg. Lulić rent richting de bal. Lulić geeft de bal voor. Diaconeasa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kyosev maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC The Frotterz 2:3

60e minuut.
Rober bereikt de bal nog maar net als eerste. Rober geeft een lange en hoge pass. Lulić is nu in balbezit. Lulić schiet op doel. Diaconeasa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC The Frotterz 2:4

61e minuut.
Sabeer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Labancz de bal. Met opzet legt Lulić zijn tegenspeler op de grond. Lulić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Rober passt de bal met de wreef. Sabeer rent richting de bal. Pekmezci rent richting de bal. Sabeer verovert de bal door een tackle van achteren. Sabeer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Şamiloğlu rent richting de bal. Şamiloğlu probeert naar een medespeler te passen. Pekmezci rent richting de bal. Sabeer onderschept slim de pass. Sabeer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pénzes passt de bal zonder na te denken. Rober is nu in balbezit. Rober passt de bal in één keer door. Kyosev heeft problemen om de bal te vangen. Kyosev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Pénzes met een snelle inworp. Rober is nu in balbezit. Rober passt de bal in één keer door. Van Schuerbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Pénzes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nys met de inworp. Sabeer is nu in balbezit. Sabeer geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Juelsgaard bokst de bal weg. Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC The Frotterz 3:4

86e minuut.
Lixăndroiu geeft de bal voor. Grądcki kopt de bal weg. Klungelig pakt Šerifović de bal. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Grądcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grądcki passt de bal in één keer door. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev schiet op doel. Diaconeasa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - FC The Frotterz 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swissbel 61%, FC The Frotterz 39%.
Swissbel - FC The Frotterz 3:5