Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Beenbrekers F.C. Club Saint
532try Tactiek aanvallend
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 52.8
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Kermans passt de bal met de wreef. Szpilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpilka passt de bal met de wreef. Loddo bereikt de bal nog maar net als eerste. Loddo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - F.C. Club Saint 1:0

15e minuut.
Tapar met een sublieme pass. Loddo is nu in balbezit. Loddo met een sublieme pass. Condrò is nu in balbezit. Condrò schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Tapar onderschept slim de pass. Tapar met een sublieme pass. Szpilka speelt de bal door. Klungelig pakt Loddo de bal. Loddo haalt uit met een fantastische trap. Metelka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Groncik verovert de bal door een tackle van achteren. Benoît verovert de bal door een tackle van achteren. Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Remeisis de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Kermans onderschept slim de pass. Tapar geeft de bal voor. Klungelig pakt Loddo de bal. Loddo haalt uit met een fantastische trap. Metelka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - F.C. Club Saint 2:0

38e minuut.
Kermans probeert de bal aan de voet te houden. Szpilka rent richting de bal. Szpilka speelt de bal door. Loddo rent richting de bal. Loddo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tapar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sese komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Wałkarz is nu in balbezit. Sese verovert de bal door een tackle van achteren. Sese speelt de bal door. Loddo is nu in balbezit. Loddo schiet op doel. Metelka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Beenbrekers 34%, F.C. Club Saint 66%.
De Beenbrekers - F.C. Club Saint 2:0

48e minuut.
Loddo rent richting de bal. Sese is nu in balbezit. Sese met een sublieme pass. Condrò is nu in balbezit. Condrò draait met de bal, schiet en ... Metelka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Špirnák controleert de bal met de borst. Kovalciuk rent richting de bal. Špirnák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Špirnák krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Sese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sese passt de bal met de wreef. Loddo speelt de bal door. Condrò rent richting de bal. Condrò schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Wałkarz rent richting de bal. Wałkarz met een sublieme pass. Berino speelt de bal door. Groncik rent richting de bal. Groncik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Agnello geeft een hoge lob. Buitenspel voor Groncik. Goede buitenspelval van de verdediging. Ithurralde maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Loddo rent richting de bal. Loddo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sese passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szpilka de bal. Szpilka met een sublieme pass. Loddo rent richting de bal. Loddo haalt uit met een fantastische trap. Metelka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Looze komt het veld opgelopen. Parlour komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Beenbrekers 49%, F.C. Club Saint 51%.
De Beenbrekers - F.C. Club Saint 2:0