Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the rouches KAA GENT
laatste kansen Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
30 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 19.6
average Schieten weak
solid Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Smyczyński met een sublieme pass. Kordély probeert naar een medespeler te passen. Kossak is nu in balbezit. Bisconti rent richting de bal. Bisconti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Lamelle met een sublieme pass. Bała probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bisconti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kossak is nu in balbezit. Kossak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Jaspers is nu in balbezit. Lamelle verovert de bal door een tackle van achteren. Lamelle met een sublieme pass. Bisconti rent richting de bal. Bisconti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Melon heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Staessens stond buitenspel. Melon neemt vlug de vrije trap. Bisconti rent richting de bal. Bisconti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kordély geeft een lange en hoge pass. Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała passt de bal zonder na te denken. Kossak rent richting de bal. Kossak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Moors trapt de bal weg. Lamelle controleert de bal met de borst. Lamelle passt de bal met de wreef. Kossak rent richting de bal. Kossak draait met de bal, schiet en ... Moors bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Smyczyński met een sublieme pass. Lamelle heeft problemen om de bal te vangen. Lamelle passt de bal zonder na te denken. Kossak rent richting de bal. Kossak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bisconti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak is nu in balbezit. Bisconti is nu in balbezit. Kossak is nu in balbezit. Kossak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the rouches 19%, KAA GENT 81%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the rouches - KAA GENT 0:0

59e minuut.
Smyczyński passt de bal met de wreef. Lamelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamelle probeert naar een medespeler te passen. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - KAA GENT 1:0

61e minuut.
Van Schepdael controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Buendía maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maertens heeft problemen om de bal te vangen. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak schiet op doel. Moors probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Maertens geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kordély neemt de hoekschop. Bała geeft een hoge lob. Kossak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lamelle passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bała de bal. Bała met een sublieme pass. Bisconti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisconti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lamelle probeert naar een medespeler te passen. Bała is nu in balbezit. Bała geeft de bal voor. Kossak rent richting de bal. Kossak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lamelle rent richting de bal. Lamelle geeft een lange en hoge pass. Daar is Maertens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - KAA GENT 2:0

81e minuut.
Kossak probeert de bal aan de voet te houden. Bała geeft een hoge lob. Salaerts probeert de bal aan de voet te houden. Kossak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - KAA GENT 3:0

82e minuut.
Caneghem is nu in balbezit. Kossak verovert de bal door een tackle van achteren. Foriers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foriers krijgt een gele kaart. Kossak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kordély zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Kordély met een snelle inworp. Lamelle geeft de bal voor. Kossak is nu in balbezit. Kossak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maertens de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - KAA GENT 4:0

86e minuut.
Bisconti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisconti probeert naar een medespeler te passen. Kossak is nu in balbezit. Kossak haalt uit met een fantastische trap. Moors werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - KAA GENT 5:0

89e minuut.
Desoete rent richting de bal. Lamelle onderschept slim de pass. Lamelle speelt de bal door. Bisconti is nu in balbezit. Bisconti draait met de bal, schiet en ... Moors verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - KAA GENT 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the rouches 17%, KAA GENT 83%.
the rouches - KAA GENT 6:0