Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charlie`s Macaroni`s Rokade Bowl Area
wingerx Tactiek 352 centrum
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
18 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 53.2
formidabel Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Klungelig pakt Pulikowski de bal. Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pulikowski zijn tegenspeler op de grond. Pulikowski krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Malfliet geeft een hoge lob. Grelecki is nu in balbezit. Łachacz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Łachacz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Bartholomeu rent richting de bal. De Clerck maakt een afschuwelijke overtreding. Bartholomeu raakt geblesseerd tijdens het duel. Rodríguez Romeo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Malaspina krijgt zijn hoofd ertegen. De Laet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - Rokade Bowl Area 0:1

11e minuut.
Raeymaeckers passt de bal met de wreef. Iliev is nu in balbezit. Rodríguez Romeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev verovert de bal door een tackle van achteren. Iliev schiet op doel. Hakim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Brudzisz met een sublieme pass. Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymiński passt de bal in één keer door. Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu schiet op doel. De Laet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Malfliet heeft problemen om de bal te vangen. Malfliet geeft een lange en hoge pass. Rüstəmli is nu in balbezit. Grelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Charlie`s Macaroni`s - Rokade Bowl Area 1:1

23e minuut.
Vandenbergh met een sublieme pass. Esch is nu in balbezit. Esch passt de bal in één keer door. Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bartholomeu probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmli passt de bal met de wreef. Malaspina rent richting de bal. Malaspina haalt uit met een fantastische trap. De Laet bokst de bal weg.

39e minuut.
Esch passt de bal met de wreef. Vandenbergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenbergh speelt de bal door. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - Rokade Bowl Area 2:1

42e minuut.
Malaspina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brudzisz is nu in balbezit. Grelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Hakim maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Gilbert heeft problemen om de bal te vangen. Bartholomeu is nu in balbezit. Gilbert probeert naar een medespeler te passen. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... De Laet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlie`s Macaroni`s 45%, Rokade Bowl Area 55%.
Charlie`s Macaroni`s - Rokade Bowl Area 2:1

46e minuut.
Malaspina speelt de bal door. Klungelig pakt Anh Hưng de bal. Anh Hưng passt de bal met de wreef. Daar is Rüstəmli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüstəmli geeft een lange en hoge pass. De Laet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bartholomeu krijgt zijn hoofd ertegen. De Laet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Charlie`s Macaroni`s - Rokade Bowl Area 2:2

49e minuut.
Buitenspel voor Iliev. Goede buitenspelval van de verdediging. Miera neemt vlug de vrije trap. Daar is De Clerck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Malaspina is nu in balbezit. Malaspina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - Rokade Bowl Area 2:3

54e minuut.
Vandenbergh kopt de bal weg. Iliev rent richting de bal. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel. Hakim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Iliev heeft problemen om de bal te vangen. Miera is nu in balbezit. Miera passt de bal zonder na te denken. Anh Hưng is nu in balbezit. Rodríguez Romeo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gilbert rent richting de bal. Raeymaeckers onderschept slim de pass. Raeymaeckers probeert naar een medespeler te passen. Iliev is nu in balbezit. Iliev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Miera geeft de bal voor. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert geeft een hoge lob. Malaspina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaspina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - Rokade Bowl Area 2:4

67e minuut.
Raeymaeckers verovert de bal door een tackle van achteren. Raeymaeckers speelt de bal door. Esch speelt de bal door. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - Rokade Bowl Area 3:4

70e minuut.
Raeymaeckers onderschept slim de pass. Raeymaeckers geeft een hoge lob. Esch rent richting de bal. Esch geeft een hoge lob. Grelecki springt en kopt de bal. Hakim bokst de bal weg.

73e minuut.
Anh Hưng is nu in balbezit. Gilbert rent richting de bal. Gilbert passt de bal in één keer door. Bartholomeu rent richting de bal. Anh Hưng is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Raeymaeckers passt de bal zonder na te denken. Esch bereikt de bal nog maar net als eerste. Esch speelt de bal door. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel. Hakim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Brudzisz onderschept slim de pass. Iliev onderschept slim de pass. Iliev met een sublieme pass. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Hakim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Esch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Romeo verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bartholomeu geeft een lange en hoge pass. Rüstəmli probeert de bal aan de voet te houden. Rüstəmli met een sublieme pass. Malaspina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaspina haalt uit met een fantastische trap. De Laet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Tymiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng passt de bal in één keer door. Malaspina is nu in balbezit. Malaspina schiet op doel. De Laet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymiński probeert naar een medespeler te passen. Raeymaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng onderschept slim de pass. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlie`s Macaroni`s 57%, Rokade Bowl Area 43%.
Charlie`s Macaroni`s - Rokade Bowl Area 3:4