Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heracles Griffin Dark
541t Tactiek peper hells R
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 60.7
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Tavčar heeft problemen om de bal te vangen. Di Ciocco rent richting de bal. Tavčar verovert de bal door een tackle van achteren. Tavčar geeft een hoge lob. Saleas maakt een snoekduik en kopt de bal. Loockx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Griffin Dark 0:1

17e minuut.
Tavčar geeft de bal voor. Fahrni probeert de bal met de borst te controleren. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni onderschept slim de pass. Fahrni draait met de bal, schiet en ... Loockx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Parsons speelt de bal door. Altıncı rent richting de bal. Altıncı geeft de bal voor. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas haalt uit met een fantastische trap. Loockx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fahrni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammerata verovert de bal door een tackle van achteren. Basor bereikt de bal nog maar net als eerste. Basor passt de bal in één keer door. Cuervo geeft een lange en hoge pass. Loockx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fahrni is nu in balbezit. Fahrni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Griffin Dark 0:2

25e minuut.
Parsons geeft een hoge lob. Fahrni kopt de bal weg. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas schiet op doel. Loockx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Griffin Dark 0:3

34e minuut.
Michiels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michiels passt de bal in één keer door. Vliegher bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Niculescu schiet op doel. Tsutsumi bokst de bal weg.

42e minuut.
Altıncı rent richting de bal. Altıncı met een sublieme pass. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas draait met de bal, schiet en ... Fahrni probeert de bal aan de voet te houden. Loockx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Basor rent richting de bal. Basor geeft een lange en hoge pass. Altıncı geeft een hoge lob. Fahrni maakt een snoekduik en kopt de bal. Loockx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Griffin Dark 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heracles 53%, Griffin Dark 47%.
Heracles - Griffin Dark 0:4

51e minuut.
Ivanets verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanets geeft een hoge lob. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo geeft de bal voor. Saleas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Di Ciocco heeft problemen om de bal te vangen. Tavčar rent richting de bal. Tavčar geeft een hoge lob. Saleas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Saleas passt de bal met de wreef. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo speelt de bal door. Saleas rent richting de bal. Saleas draait met de bal, schiet en ... Loockx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Barman rent richting de bal. Altıncı verovert de bal door een tackle van achteren. Altıncı passt de bal met de wreef. Fahrni is nu in balbezit. Fahrni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Cuervo rent richting de bal. Cuervo geeft een hoge lob. Fahrni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni schiet op doel. Saleas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Fahrni heeft problemen om de bal te vangen. Cammerata rent richting de bal. Fahrni onderschept slim de pass. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas haalt uit met een fantastische trap. Loockx bokst de bal weg.

87e minuut.
Klungelig pakt Cuervo de bal. Cuervo passt de bal met de wreef. Saleas is nu in balbezit. Saleas schiet op doel. Loockx maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barman met een sublieme pass. Altıncı is nu in balbezit. Altıncı geeft een lange en hoge pass. Saleas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Griffin Dark 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heracles 60%, Griffin Dark 40%.
Heracles - Griffin Dark 0:5