Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.V. Moloko Fc angwin
Normal Tactiek redding
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 32.2
poor Schieten adequate
average Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


17e minuut.
Van Dyck raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wicke komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Verhasselt kopt de bal weg. Coppens is nu in balbezit. Wicke bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppens verovert de bal door een tackle van achteren. Coppens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - Fc angwin 0:1

36e minuut.
Coppens bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeersch onderschept slim de pass. Vermeersch met een sublieme pass. Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - Fc angwin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.V. Moloko 68%, Fc angwin 32%.
K.V. Moloko - Fc angwin 0:2

50e minuut.
Wicke rent richting de bal. Verhasselt verovert de bal door een tackle van achteren. Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck schiet op doel. Feron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - Fc angwin 0:3

52e minuut.
Callewaert met de inworp. Wicke bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meule. Meule krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Burcă heeft problemen om de bal te vangen. Burcă probeert naar een medespeler te passen. Coppens bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppens schiet op doel. Feron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - Fc angwin 0:4

85e minuut.
Cool passt de bal in één keer door. Thomas is nu in balbezit. Burcă met een sublieme pass. Coppens is nu in balbezit. Coppens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wicke. Prijck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Verhasselt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prijck rent richting de bal. Prijck haalt uit met een fantastische trap. Feron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - Fc angwin 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.V. Moloko 56%, Fc angwin 44%.
K.V. Moloko - Fc angwin 0:5