Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heracles SC Lokeren - Temse
442t Tactiek terugtrekkeuh
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.6 gemiddelde waardering 59.8
very good Schieten formidable
good Passen very good
formidable Verdedigen solid


10e minuut.
Humphreys verovert de bal door een tackle van achteren. Humphreys geeft een lange en hoge pass. Tătaru kopt de bal weg. Gutfeld heeft problemen om de bal te vangen. Gutfeld schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Humphreys met een sublieme pass. Basor is nu in balbezit. Norola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Norola krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Klapsas speelt de bal door. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko probeert naar een medespeler te passen. Tătaru rent richting de bal. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Kwella bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu is nu in balbezit. Kwella met een sublieme pass. Michiels rent richting de bal. Michiels geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ghudari speelt de bal door. Snitko kopt de bal weg. Klungelig pakt Fronczewski de bal. Gutfeld is nu in balbezit. Gutfeld haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Di Ciocco passt de bal zonder na te denken. Basor is nu in balbezit. Basor passt de bal in één keer door. Kelderman rent richting de bal. Kelderman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gutfeld rent richting de bal. Tătaru is nu in balbezit. Broseghini rent richting de bal. Tătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Tătaru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Michiels speelt de bal door. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu geeft een lange en hoge pass. Kelderman krijgt zijn hoofd ertegen. Ghudari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - SC Lokeren - Temse 1:0

44e minuut.
Snitko geeft de bal voor. Cammerata is nu in balbezit. Tătaru onderschept slim de pass. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. Serediuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heracles - SC Lokeren - Temse 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heracles 47%, SC Lokeren - Temse 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heracles - SC Lokeren - Temse 1:1

50e minuut.
Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Snitko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gutfeld geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heracles 45%, SC Lokeren - Temse 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heracles - SC Lokeren - Temse 1:1