Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-Mattes-Q EVH FC Laakdal
MQ Tactiek 352
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen good


4e minuut.
Nuţiu probeert naar een medespeler te passen. Raimondi rent richting de bal. Raimondi passt de bal zonder na te denken. Chi Keung rent richting de bal. Chi Keung haalt uit met een fantastische trap. Pomorski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nuţiu zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Toderaşca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kandziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuolin begaat een overtreding. Zuolin krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Kandziora raakt geblesseerd tijdens het duel. Llamas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chi Keung heeft problemen om de bal te vangen. Raimondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimondi schiet op doel. Chi Keung probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Raimondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śnieżek. Śnieżek krijgt een gele kaart. Chi Keung is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Llamas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Raimondi kopt de bal weg. Chi Keung is nu in balbezit. Chi Keung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Alfaro passt de bal in één keer door. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca passt de bal zonder na te denken. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek schiet op doel. Paal! Bellini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kandziora rent richting de bal. Met opzet legt Zuolin zijn tegenspeler op de grond. Kandziora raakt geblesseerd tijdens het duel. Laplace zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chi Keung rent richting de bal. Chi Keung haalt uit met een fantastische trap. Pomorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Mattes-Q 59%, EVH FC Laakdal 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC-Mattes-Q - EVH FC Laakdal 0:0

59e minuut.
Pisarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laplace rent richting de bal. Hille maakt een afschuwelijke overtreding. Hille krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Smolinski rent richting de bal. Laplace begaat een overtreding. Smolinski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Śnieżek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Toderaşca rent richting de bal. Gümüştan begaat een overtreding. Toderaşca wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Toderaşca kan niet meer verder spelen. Georgiadis komt het veld opgelopen. Hille komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Śnieżek heeft problemen om de bal te vangen. Chi Keung onderschept slim de pass. Raimondi rent richting de bal. Chi Keung rent richting de bal. Chi Keung haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Mattes-Q 46%, EVH FC Laakdal 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC-Mattes-Q - EVH FC Laakdal 0:0