Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc angwin Svelta Dendermonde
redding Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 19
matig Schieten matig
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


12e minuut.
Vanderbist speelt de bal door. Meule bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Ven rent richting de bal. Meule verovert de bal door een tackle van achteren. Meule haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - Svelta Dendermonde 1:0

14e minuut.
Meule onderschept slim de pass. Vanderbist rent richting de bal. Vanderbist geeft een hoge lob. Prijck is nu in balbezit. Prijck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Meule rent richting de bal. Deschacht rent richting de bal. Meule verovert de bal door een tackle van achteren. Meule draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Van de Ven de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De Winter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Burcă speelt de bal door. Prijck is nu in balbezit. Prijck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Weygaert speelt de bal door. Dobbelaer rent richting de bal. Burcă rent richting de bal. Dobbelaer verovert de bal door een tackle van achteren. Dobbelaer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Burcă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Meule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meule speelt de bal door. Prijck is nu in balbezit. Prijck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
De Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpenza verovert de bal door een tackle van achteren. Mpenza passt de bal in één keer door. Prijck is nu in balbezit. Prijck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Switten passt de bal zonder na te denken. De Winter is nu in balbezit. De Winter probeert naar een medespeler te passen. Dobbelaer rent richting de bal. Dobbelaer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Verhasselt probeert naar een medespeler te passen. Simoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoen speelt de bal door. Prijck rent richting de bal. Prijck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mpenza met een sublieme pass. Verhasselt is nu in balbezit. Verhasselt speelt de bal door. Prijck rent richting de bal. Prijck draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc angwin 34%, Svelta Dendermonde 66%.
Fc angwin - Svelta Dendermonde 1:0

77e minuut.
Deken met een sublieme pass. Dobbelaer rent richting de bal. Mpenza is nu in balbezit. Dobbelaer verovert de bal door een tackle van achteren. Dobbelaer probeert naar een medespeler te passen. Dradeni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Switten bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck verovert de bal door een tackle van achteren. Burcă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Meule de bal. Meule haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc angwin 35%, Svelta Dendermonde 65%.
Fc angwin - Svelta Dendermonde 1:0