Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svelta Dendermonde Fc angwin
Normal Tactiek redding
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 36.5
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen adequate


10e minuut.
Klungelig pakt Vandewalle de bal. Switten verovert de bal door een tackle van achteren. Statopoulos onderschept slim de pass. Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck schiet op doel. Euvrard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Vandewalle draait met de bal, schiet en ... Van de Ven kopt de bal weg. Klungelig pakt Weygaert de bal. Prijck rent richting de bal. Prijck haalt uit met een fantastische trap. Euvrard bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Prijck kopt de bal weg. Burcă rent richting de bal. Burcă met een sublieme pass. Klungelig pakt Prijck de bal. Prijck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Meule met een sublieme pass. Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle passt de bal zonder na te denken. Prijck heeft problemen om de bal te vangen. Prijck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svelta Dendermonde 65%, Fc angwin 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Svelta Dendermonde - Fc angwin 0:0

52e minuut.
Callewaert passt de bal met de wreef. Statopoulos rent richting de bal. Statopoulos met een sublieme pass. Prijck rent richting de bal. Prijck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - Fc angwin 0:1

55e minuut.
Burcă geeft een hoge lob. Bentein kopt de bal weg. Klungelig pakt Deschacht de bal. Burcă is nu in balbezit. Burcă draait met de bal, schiet en ... Euvrard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Statopoulos rent richting de bal. Burcă rent richting de bal. Burcă probeert naar een medespeler te passen. Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Van de Ven kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burcă met de inworp. Prijck rent richting de bal. Prijck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Deschacht rent richting de bal. Statopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Statopoulos geeft een hoge lob. Prijck probeert de bal met de borst te controleren. Prijck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van Brabander trapt de bal weg. Burcă kopt de bal weg. Prijck is nu in balbezit. Prijck draait met de bal, schiet en ... Euvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Burcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Burcă probeert naar een medespeler te passen. Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
van Brabander geeft een lange en hoge pass. Inworp. Burcă met de inworp. Prijck rent richting de bal. Prijck schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bentein probeert de bal aan de voet te houden. Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svelta Dendermonde 73%, Fc angwin 27%.
Svelta Dendermonde - Fc angwin 0:1