Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Lokeren - Temse Griffin Dark
terugtrekkeuh Tactiek peper hells R
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.4 gemiddelde waardering 59.4
very good Schieten excellent
good Passen formidable
adequate Verdedigen very good


7e minuut.
Fahrni passt de bal met de wreef. Tavčar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavčar geeft een hoge lob. Saleas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Assis kopt de bal weg. Ivanets bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda verovert de bal door een tackle van achteren. Tătaru rent richting de bal. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Cuervo onderschept slim de pass. Cuervo passt de bal zonder na te denken. Tavčar is nu in balbezit. Tavčar geeft de bal voor. Saleas springt en kopt de bal. Ghudari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Parsons kopt de bal weg. Klungelig pakt Forné de bal. Cuervo geeft een lange en hoge pass. Saleas is nu in balbezit. Saleas schiet op doel. Ghudari bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - Griffin Dark 0:1

33e minuut.
Forné heeft problemen om de bal te vangen. Fahrni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavčar geeft de bal voor. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Buitenspel voor Gonda. Goede buitenspelval van de verdediging. Vliegher maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tavčar rent richting de bal. Tavčar geeft een hoge lob. Fahrni springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Daar is Tavčar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavčar passt de bal in één keer door. Cuervo rent richting de bal. Tavčar geeft een lange en hoge pass. Fahrni springt en kopt de bal. Ghudari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Daar is Parsons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parsons passt de bal in één keer door. Tavčar is nu in balbezit. Tavčar geeft een lange en hoge pass. Saleas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Lokeren - Temse 73%, Griffin Dark 27%.
SC Lokeren - Temse - Griffin Dark 0:1

48e minuut.
Parsons geeft een lange en hoge pass. Tavčar is nu in balbezit. Tavčar geeft de bal voor. Saleas krijgt zijn hoofd ertegen. Ghudari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - Griffin Dark 0:2

50e minuut.
Daar is Cuervo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuervo speelt de bal door. Tavčar rent richting de bal. Tavčar geeft een hoge lob. Fahrni springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ghudari trapt de bal weg van het doel. Parsons kopt de bal weg. Saleas probeert naar een medespeler te passen. Tavčar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavčar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ghudari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Deleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncı onderschept slim de pass. Altıncı geeft een hoge lob. Fahrni rent richting de bal. Fahrni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - Griffin Dark 0:3

59e minuut.
Altıncı onderschept slim de pass. Altıncı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Figueroa de bal. Saleas is nu in balbezit. Saleas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tavčar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tywczyński komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Tywczyński is nu in balbezit. Tywczyński passt de bal met de wreef. Altıncı probeert naar een medespeler te passen. Saleas is nu in balbezit. Saleas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Pulower geeft een hoge lob. Inworp. Altıncı met een snelle inworp. Cuervo rent richting de bal. Cuervo geeft een lange en hoge pass. Ghudari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Cuervo speelt de bal door. Tywczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywczyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Saleas de bal. Saleas schiet op doel. Ghudari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tsutsumi niet meer kan verder spelen. Prodálek komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Tywczyński rent richting de bal. Tywczyński speelt de bal door. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas onderschept slim de pass. Saleas schiet op doel. Ghudari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Altıncı verovert de bal door een tackle van achteren. Altıncı passt de bal zonder na te denken. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - Griffin Dark 0:4

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ghudari niet meer kan verder spelen.

85e minuut.
Adler speelt de bal door. Cuervo speelt de bal door. Tywczyński is nu in balbezit. Tywczyński geeft de bal voor. Saleas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - Griffin Dark 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Lokeren - Temse 79%, Griffin Dark 21%.
SC Lokeren - Temse - Griffin Dark 0:5