Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EVH FC Laakdal Benfica Saints
352 Tactiek mourinho2
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 44.6
solide Schieten goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Beijers met een sublieme pass. Bronner is nu in balbezit. Orczykowski rent richting de bal. Bronner onderschept slim de pass. Bronner geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rępał met een sublieme pass. Keihäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Keihäs geeft een lange en hoge pass. Porozo rent richting de bal. Porozo schiet op doel. Pomorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Monagas kopt de bal weg. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner probeert naar een medespeler te passen. Savio is nu in balbezit. Savio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Porozo is nu in balbezit. Porozo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Savio de bal. Savio draait met de bal, schiet en ... Pomorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - Benfica Saints 0:1

38e minuut.
Chałupnik met een sublieme pass. D`Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczykowski onderschept slim de pass. Orczykowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EVH FC Laakdal - Benfica Saints 1:1

41e minuut.
Keihäs geeft een hoge lob. Klungelig pakt Monagas de bal. Savio rent richting de bal. Savio haalt uit met een fantastische trap. Pomorski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - Benfica Saints 1:2

44e minuut.
Bronner geeft een hoge lob. Keihäs is nu in balbezit. Keihäs met een sublieme pass. Porozo is nu in balbezit. Porozo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Hrehoruk komt het veld opgelopen. Săvoiu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVH FC Laakdal 54%, Benfica Saints 46%.
EVH FC Laakdal - Benfica Saints 1:2

58e minuut.
Hrehoruk rent richting de bal. Verendi probeert naar een medespeler te passen. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro geeft een hoge lob. Żwirek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EVH FC Laakdal - Benfica Saints 2:2

60e minuut.
Zuolin passt de bal zonder na te denken. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Verendi rent richting de bal. Verendi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Bronner rent richting de bal. Bronner geeft een lange en hoge pass. Porozo kopt de bal weg. Keihäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Keihäs schiet op doel. Pomorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Keihäs zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Qualizza de bal. Porozo rent richting de bal. Porozo haalt uit met een fantastische trap. Pomorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zuolin verovert de bal door een tackle van achteren. Bronner verovert de bal door een tackle van achteren. Bronner passt de bal met de wreef. Porozo rent richting de bal. Porozo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Memmersheim geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bronner met een snelle inworp. Savio bereikt de bal nog maar net als eerste. Savio geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Keihäs rent richting de bal. Rępał rent richting de bal. Rępał passt de bal met de wreef. Porozo rent richting de bal. Porozo schiet op doel. Pomorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Beijers probeert naar een medespeler te passen. Savio rent richting de bal. Rępał met een sublieme pass. Porozo rent richting de bal. Porozo draait met de bal, schiet en ... Pomorski bokst de bal weg.

88e minuut.
Pomorski geeft de bal voor. Beijers kopt de bal weg. Śnieżek probeert de bal met de borst te controleren. Porozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Porozo schiet op doel. Paal! Pomorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVH FC Laakdal 62%, Benfica Saints 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EVH FC Laakdal - Benfica Saints 2:2