Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svelta Dendermonde K.V. Moloko
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 19.1
matig Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Switten geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leterme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cool bereikt de bal nog maar net als eerste. Cool haalt uit met een fantastische trap. Euvrard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
De Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Winter passt de bal in één keer door. Burgelman rent richting de bal. Dobbelaer verovert de bal door een tackle van achteren. Dobbelaer draait met de bal, schiet en ... Feron bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - K.V. Moloko 1:0

12e minuut.
Daar is Dhulster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Brabander onderschept slim de pass. van Brabander passt de bal met de wreef. Cool rent richting de bal. Cool draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dagneaux verovert de bal door een tackle van achteren. Burgelman kan de bal niet met de borst controleren. Dobbelaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbelaer haalt uit met een fantastische trap. Feron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - K.V. Moloko 2:0

22e minuut.
Switten passt de bal in één keer door. Bentein is nu in balbezit. Bentein geeft een lange en hoge pass. Dobbelaer rent richting de bal. Dobbelaer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Claesen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cool is nu in balbezit. De Winter verovert de bal door een tackle van achteren. De Winter passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Deken passt de bal met de wreef. Weygaert geeft een hoge lob. Klungelig pakt Thomas de bal. De Winter rent richting de bal. De Winter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Feron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Van Dyck passt de bal met de wreef. Coenen bereikt de bal nog maar net als eerste. De Winter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Winter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svelta Dendermonde 34%, K.V. Moloko 66%.
Svelta Dendermonde - K.V. Moloko 2:0

75e minuut.
Dobbelaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagneaux is nu in balbezit. Dobbelaer begaat een overtreding. Dobbelaer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svelta Dendermonde 54%, K.V. Moloko 46%.
Svelta Dendermonde - K.V. Moloko 2:0