Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Loboys Fc angwin
442 Tactiek redding
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 33.8
zeer goed Schieten matig
formidabel Passen matig
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Martens geeft de bal voor. Comaniciu rent richting de bal. Blūms verovert de bal door een tackle van achteren. Blūms schiet op doel. Dradeni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Loboys - Fc angwin 1:0

3e minuut.
Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Burcă begaat een overtreding. Biesiada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laimnesis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blūms maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Fatihy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada passt de bal in één keer door. Blūms rent richting de bal. Blūms draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mpenza. Biesiada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laimnesis met een snel genomen vrije trap. Blūms is nu in balbezit. Blūms haalt uit met een fantastische trap. Dradeni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Loboys - Fc angwin 2:0

18e minuut.
Pregiban onderschept slim de pass. Pregiban passt de bal zonder na te denken. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Loboys - Fc angwin 3:0

21e minuut.
Pregiban passt de bal met de wreef. Blūms heeft problemen om de bal te vangen. Blūms passt de bal met de wreef. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Burcă probeert naar een medespeler te passen. Villafañe geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Meule de bal onder controle te krijgen. Biesiada rent richting de bal. Biesiada haalt uit met een fantastische trap. Dradeni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Fernández Nicolás speelt de bal door. Blūms bereikt de bal nog maar net als eerste. Beken is nu in balbezit. Blūms verovert de bal door een tackle van achteren. Blūms draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ordu met een sublieme pass. Blūms is nu in balbezit. Blūms probeert naar een medespeler te passen. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Loboys - Fc angwin 4:0

32e minuut.
Fernández Nicolás met een sublieme pass. Blūms rent richting de bal. Blūms passt de bal zonder na te denken. Biesiada rent richting de bal. Biesiada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Loboys 29%, Fc angwin 71%.
FC Loboys - Fc angwin 4:0

50e minuut.
Biesiada kan de bal niet met de borst controleren. Mpenza geeft een hoge lob. Villafañe heeft problemen om de bal te vangen. Meule bereikt de bal nog maar net als eerste. Meule schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Loboys - Fc angwin 4:1

51e minuut.
Martens is nu in balbezit. Martens passt de bal in één keer door. Fernández Nicolás probeert naar een medespeler te passen. Biesiada rent richting de bal. Biesiada schiet op doel. Dradeni bokst de bal weg.

53e minuut.
Burcă passt de bal in één keer door. Ordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordu passt de bal met de wreef. Blūms rent richting de bal. Blūms draait met de bal, schiet en ... Dradeni bokst de bal weg.

57e minuut.
Ordu verovert de bal door een tackle van achteren. Ordu geeft de bal voor. Mpenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Blūms verovert de bal door een tackle van achteren. Blūms schiet op doel. Dradeni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Loboys - Fc angwin 5:1

59e minuut.
Blūms passt de bal in één keer door. Biesiada rent richting de bal. Mpenza begaat een overtreding. Mpenza krijgt een gele kaart. Biesiada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laimnesis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Biesiada krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Laimnesis passt de bal in één keer door. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada passt de bal in één keer door. Blūms is nu in balbezit. Blūms draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Martens onderschept slim de pass. Martens passt de bal zonder na te denken. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Loboys - Fc angwin 6:1

66e minuut.
Laimnesis probeert naar een medespeler te passen. Fernández Nicolás rent richting de bal. Fernández Nicolás passt de bal in één keer door. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada schiet op doel. Dradeni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Comaniciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert verovert de bal door een tackle van achteren. Callewaert geeft de bal voor. Kijoś geeft een lange en hoge pass. Biesiada maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

76e minuut.
Mpenza heeft problemen om de bal te vangen. Blūms rent richting de bal. Pregiban speelt de bal door. Biesiada rent richting de bal. Biesiada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Loboys - Fc angwin 7:1

77e minuut.
Beken probeert naar een medespeler te passen. Callewaert heeft problemen om de bal te vangen. Biesiada onderschept slim de pass. Biesiada haalt uit met een fantastische trap. Dradeni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Loboys - Fc angwin 8:1

80e minuut.
Pregiban is nu in balbezit. Pregiban passt de bal in één keer door. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada schiet op doel. Dradeni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Comaniciu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández Nicolás met een snelle inworp. Blūms bereikt de bal nog maar net als eerste. Blūms haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Fatihy is nu in balbezit. Fatihy passt de bal in één keer door. Pregiban is nu in balbezit. Biesiada rent richting de bal. Biesiada geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Loboys - Fc angwin 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Loboys 29%, Fc angwin 71%.
FC Loboys - Fc angwin 9:1