Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EVH FC Laakdal SC Lokeren - Temse
352 Tactiek terugtrekkeuh
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.8 gemiddelde waardering 44.7
very good Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen average


1e minuut.
Gonda rent richting de bal. Gonda passt de bal in één keer door. Assis rent richting de bal. Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Śnieżek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Orczykowski de bal. Orczykowski passt de bal zonder na te denken. Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - SC Lokeren - Temse 1:0

5e minuut.
Deleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolinski verovert de bal door een tackle van achteren. Smolinski probeert naar een medespeler te passen. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - SC Lokeren - Temse 2:0

5e minuut.
Klungelig pakt Gonda de bal. Gonda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Forné de bal. Verendi verovert de bal door een tackle van achteren. Verendi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - SC Lokeren - Temse 3:0

6e minuut.
Tătaru speelt de bal door. Gonda heeft problemen om de bal te vangen. Orczykowski onderschept slim de pass. Verendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verendi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Orczykowski rent richting de bal. Adler verovert de bal door een tackle van achteren. Adler passt de bal in één keer door. Tătaru rent richting de bal. Tătaru draait met de bal, schiet en ... Pomorski bokst de bal weg.

9e minuut.
Śnieżek passt de bal zonder na te denken. Smolinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolinski speelt de bal door. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Forné onderschept slim de pass. Forné probeert naar een medespeler te passen. Gonda rent richting de bal. Gonda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - SC Lokeren - Temse 3:1

22e minuut.
Pulower geeft de bal voor. Klungelig pakt Deleu de bal. Smolinski speelt de bal door. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Deleu heeft problemen om de bal te vangen. Śnieżek speelt de bal door. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Verendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verendi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - SC Lokeren - Temse 4:1

36e minuut.
Spelbos geeft de bal voor. Inworp. Smolinski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orczykowski rent richting de bal. Orczykowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - SC Lokeren - Temse 5:1

37e minuut.
Orczykowski met een sublieme pass. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek met een sublieme pass. Smolinski rent richting de bal. Smolinski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gonda kan de bal niet met de borst controleren. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru heeft problemen om de bal te vangen. Tătaru draait met de bal, schiet en ... Pomorski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - SC Lokeren - Temse 5:2

41e minuut.
Orczykowski speelt de bal door. Alfaro rent richting de bal. Alfaro passt de bal met de wreef. Verendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verendi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - SC Lokeren - Temse 6:2

43e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Alfaro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Deleu de bal. Śnieżek geeft een lange en hoge pass. Żwirek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - SC Lokeren - Temse 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVH FC Laakdal 30%, SC Lokeren - Temse 70%.
EVH FC Laakdal - SC Lokeren - Temse 7:2

46e minuut.
Deleu neemt de hoekschop. Klungelig pakt Assis de bal. Alfaro rent richting de bal. Tătaru onderschept slim de pass. Tătaru draait met de bal, schiet en ... Pomorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Assis speelt de bal door. Tătaru rent richting de bal. Monagas verovert de bal door een tackle van achteren. Gonda verovert de bal door een tackle van achteren. Gonda schiet op doel. Pomorski bokst de bal weg.

55e minuut.
Deleu rent richting de bal. Orczykowski onderschept slim de pass. Śnieżek probeert naar een medespeler te passen. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - SC Lokeren - Temse 8:2

62e minuut.
Gonda passt de bal met de wreef. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru draait met de bal, schiet en ... Monagas probeert de bal aan de voet te houden. Pomorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - SC Lokeren - Temse 8:3

64e minuut.
Orczykowski speelt de bal door. Smolinski met een sublieme pass. Alfaro met een sublieme pass. Verendi rent richting de bal. Verendi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Spelbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek onderschept slim de pass. Żwirek geeft de bal voor. Alfaro rent richting de bal. Alfaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - SC Lokeren - Temse 9:3

74e minuut.
Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Spelbos verovert de bal door een tackle van achteren. Spelbos geeft de bal voor. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Adler speelt de bal door. Gonda is nu in balbezit. Met opzet legt Monagas zijn tegenspeler op de grond. Gonda raakt geblesseerd tijdens het duel. Assis wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pomorski bokst de bal weg.

82e minuut.
Forné passt de bal met de wreef. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa met een sublieme pass. Żwirek rent richting de bal. Żwirek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - SC Lokeren - Temse 10:3

84e minuut.
Żwirek passt de bal in één keer door. Daar is Smolinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolinski geeft de bal voor. Verendi rent richting de bal. Verendi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - SC Lokeren - Temse 11:3

86e minuut.
Alfaro is nu in balbezit. Alfaro geeft de bal voor. Żwirek rent richting de bal. Żwirek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Spelbos de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - SC Lokeren - Temse 12:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVH FC Laakdal 35%, SC Lokeren - Temse 65%.
EVH FC Laakdal - SC Lokeren - Temse 12:3