Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heracles Svelta Dendermonde
442t Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 18.7
formidabel Schieten zwak
goed Passen slecht
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Niculescu rent richting de bal. Niculescu passt de bal zonder na te denken. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman schiet op doel. van Brabander probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Svelta Dendermonde 1:0

3e minuut.
Barman met een sublieme pass. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Weygaert speelt de bal door. Kelderman is nu in balbezit. Kelderman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Svelta Dendermonde 2:0

6e minuut.
Basor geeft een lange en hoge pass. Deschacht rent richting de bal. Barman maakt een afschuwelijke overtreding. Barman krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Basor met een sublieme pass. Kelderman is nu in balbezit. Kelderman passt de bal in één keer door. Niculescu rent richting de bal. Niculescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Svelta Dendermonde 3:0

15e minuut.
Barman met een snelle inworp. Niculescu rent richting de bal. Niculescu geeft een hoge lob. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Svelta Dendermonde 4:0

16e minuut.
Dobbelaer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Deschacht de bal. Niculescu rent richting de bal. Niculescu draait met de bal, schiet en ... Euvrard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Svelta Dendermonde 5:0

17e minuut.
Kelderman passt de bal in één keer door. Van de Ven probeert de bal met de borst te controleren. Niculescu rent richting de bal. Niculescu draait met de bal, schiet en ... Euvrard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Svelta Dendermonde 6:0

22e minuut.
Switten heeft problemen om de bal te vangen. Kwella rent richting de bal. Kwella passt de bal zonder na te denken. Niculescu rent richting de bal. Niculescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Deschacht de bal. Niculescu rent richting de bal. Barman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwella is nu in balbezit. Kwella geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kelderman de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Basor rent richting de bal. Basor passt de bal zonder na te denken. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Svelta Dendermonde 7:0

33e minuut.
Basor rent richting de bal. Basor geeft de bal voor. Kwella probeert naar een medespeler te passen. Daar is Niculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niculescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Niculescu is nu in balbezit. Niculescu met een sublieme pass. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman draait met de bal, schiet en ... van Brabander probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Euvrard bokst de bal weg.

38e minuut.
Basor bereikt de bal nog maar net als eerste. Basor passt de bal zonder na te denken. Bentein bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman verovert de bal door een tackle van achteren. Kelderman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Euvrard trapt de bal weg van het doel. Broseghini kopt de bal weg. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Claesen kopt de bal weg. Broseghini probeert de bal met de borst te controleren. Broseghini speelt de bal door. Niculescu heeft problemen om de bal te vangen. Niculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Svelta Dendermonde 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heracles 23%, Svelta Dendermonde 77%.
Heracles - Svelta Dendermonde 8:0

46e minuut.
De Winter rent richting de bal. Niculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Niculescu passt de bal zonder na te denken. Kelderman is nu in balbezit. Kelderman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
van Brabander trapt de bal weg van het doel. Kwella kopt de bal weg. Niculescu rent richting de bal. Niculescu schiet op doel. Euvrard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Svelta Dendermonde 9:0

49e minuut.
Barman rent richting de bal. Switten maakt een afschuwelijke overtreding. Barman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kelderman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Niculescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kwella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwella passt de bal zonder na te denken. Basor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Niculescu de bal. Niculescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Weygaert heeft problemen om de bal te vangen. Kwella rent richting de bal. Kwella met een sublieme pass. Daar is Kelderman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelderman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Basor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basor geeft een hoge lob. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kelderman rent richting de bal. Kelderman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kwella speelt de bal door. Barman is nu in balbezit. Barman geeft een lange en hoge pass. Kelderman is nu in balbezit. Kelderman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fronczewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Niculescu de bal. Niculescu passt de bal in één keer door. Kelderman rent richting de bal. Kelderman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Deschacht rent richting de bal. Deschacht geeft een hoge lob. Broseghini kopt de bal weg. Switten heeft problemen om de bal te vangen. Broseghini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Eerdekens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eerdekens geeft de bal voor. Niculescu probeert de bal met de borst te controleren. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman draait met de bal, schiet en ... Euvrard bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Svelta Dendermonde 10:0

70e minuut.
Daar is Barman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barman probeert naar een medespeler te passen. Kelderman met een sublieme pass. Niculescu rent richting de bal. Niculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Svelta Dendermonde 11:0

72e minuut.
Kelderman verovert de bal door een tackle van achteren. Kelderman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Weygaert de bal. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu passt de bal zonder na te denken. Bentein bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman verovert de bal door een tackle van achteren. Kelderman draait met de bal, schiet en ... Euvrard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

78e minuut.
Barman probeert naar een medespeler te passen. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwella met een sublieme pass. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Svelta Dendermonde 12:0

82e minuut.
Basor met een snelle inworp. Kwella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwella passt de bal zonder na te denken. Daar is Niculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niculescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barman rent richting de bal. Barman geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Svelta Dendermonde 13:0

85e minuut.
Niculescu geeft de bal voor. Bentein is nu in balbezit. Kwella verovert de bal door een tackle van achteren. Kelderman is nu in balbezit. Kelderman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Basor bereikt de bal nog maar net als eerste. Basor geeft een hoge lob. Daar is Niculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niculescu draait met de bal, schiet en ... Van de Ven probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kwella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwella met een sublieme pass. Niculescu rent richting de bal. Niculescu draait met de bal, schiet en ... Euvrard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Svelta Dendermonde 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heracles 13%, Svelta Dendermonde 87%.
Heracles - Svelta Dendermonde 14:0