Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.V. Moloko Benfica Saints
Normal Tactiek mourinho2
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 34.1
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Çüngüş bereikt de bal nog maar net als eerste. Çüngüş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt D`Elia de bal. Ghyse rent richting de bal. Ghyse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Mentone de bal. Mentone passt de bal zonder na te denken. South speelt de bal door. Ivanischau bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanischau draait met de bal, schiet en ... Feron bokst de bal weg.

11e minuut.
Jaworowski is nu in balbezit. Jaworowski passt de bal met de wreef. South is nu in balbezit. South haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Burgelman de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Piatas rent richting de bal. Piatas met een sublieme pass. Burgelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanischau verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanischau haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - Benfica Saints 0:1

43e minuut.
Daar is Thomas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivanischau rent richting de bal. Ivanischau passt de bal met de wreef. South rent richting de bal. South schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.V. Moloko 67%, Benfica Saints 33%.
K.V. Moloko - Benfica Saints 0:1

62e minuut.
Jaworowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Keihäs komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Coenen rent richting de bal. Keihäs onderschept slim de pass. Keihäs met een sublieme pass. South rent richting de bal. South haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mentone heeft problemen om de bal te vangen. Mentone geeft een lange en hoge pass. Thomas rent richting de bal. Ivanischau verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanischau draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is South, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Keihäs kopt de bal weg. Piatas is nu in balbezit. Van Dyck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piatas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Piatas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.V. Moloko 72%, Benfica Saints 28%.
K.V. Moloko - Benfica Saints 0:1