Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc angwin FC-Mattes-Q
redding Tactiek MQ
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.1 gemiddelde waardering 43.6
poor Schieten very good
poor Passen good
average Verdedigen good


8e minuut.
Raimondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Keung rent richting de bal. Simoen onderschept slim de pass. Raimondi rent richting de bal. Raimondi haalt uit met een fantastische trap. Beeckman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Courtois geeft een hoge lob. Kandziora kopt de bal weg. Daar is Simoen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raimondi is nu in balbezit. Raimondi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chi Keung is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Chi Keung schiet op doel. Beeckman met een sublieme pass. Kandziora kopt de bal weg. Daar is Raimondi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raimondi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beeckman speelt de bal door. Klungelig pakt Mpenza de bal. Chi Keung is nu in balbezit. Chi Keung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kandziora kopt de bal weg. Daar is Simoen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Keung is nu in balbezit. Chi Keung draait met de bal, schiet en ... Beeckman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - FC-Mattes-Q 0:1

24e minuut.
Kandziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandziora geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cool de bal. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Beeckman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kandziora is nu in balbezit. Kandziora met een sublieme pass. Raimondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimondi haalt uit met een fantastische trap. Simoen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kandziora zal de hoekschop nemen. Nuţiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Chi Keung is nu in balbezit. Srdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpenza onderschept slim de pass. Chi Keung is nu in balbezit. Chi Keung draait met de bal, schiet en ... Beeckman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Simoen heeft problemen om de bal te vangen. Raimondi rent richting de bal. Raimondi schiet op doel. Beeckman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - FC-Mattes-Q 0:2

37e minuut.
Srdanov rent richting de bal. Srdanov geeft een hoge lob. Daar is Cool, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Keung is nu in balbezit. Chi Keung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kandziora is nu in balbezit. Kandziora geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cool de bal. Chi Keung rent richting de bal. Chi Keung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc angwin 80%, FC-Mattes-Q 20%.
Fc angwin - FC-Mattes-Q 0:2

46e minuut.
Srdanov rent richting de bal. Meule tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Srdanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Srdanov met een snel genomen vrije trap. Chi Keung is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Vanderbist rent richting de bal. Srdanov verovert de bal door een tackle van achteren. Srdanov met een sublieme pass. Chi Keung rent richting de bal. Chi Keung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Srdanov probeert naar een medespeler te passen. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu met een sublieme pass. Raimondi is nu in balbezit. Raimondi draait met de bal, schiet en ... Beeckman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Pedryukhin is nu in balbezit. Pedryukhin geeft de bal voor. Cool bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Keung onderschept slim de pass. Chi Keung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mpenza is nu in balbezit. Srdanov onderschept slim de pass. Srdanov probeert naar een medespeler te passen. Raimondi rent richting de bal. Raimondi draait met de bal, schiet en ... Beeckman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Pedryukhin met de inworp. Beken probeert naar een medespeler te passen. Srdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Meule onderschept slim de pass. Meule draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cool geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nuţiu met de inworp. Raimondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimondi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Cool probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nuţiu de bal. Nuţiu passt de bal zonder na te denken. Raimondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimondi haalt uit met een fantastische trap. Beeckman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc angwin 74%, FC-Mattes-Q 26%.
Fc angwin - FC-Mattes-Q 0:2