Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svelta Dendermonde Griffin Dark
Normal Tactiek peper hells R
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 53
weak Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen very good


2e minuut.
Switten passt de bal zonder na te denken. Cuervo geeft de bal voor. Klungelig pakt Van de Ven de bal. Saleas rent richting de bal. Saleas draait met de bal, schiet en ... Euvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - Griffin Dark 0:1

6e minuut.
Orabona haalt uit met een fantastische trap. van Brabander probeert de bal aan de voet te houden. Tywczyński kopt de bal weg. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - Griffin Dark 0:2

7e minuut.
Parsons speelt de bal door. Saleas is nu in balbezit. Daar is Saleas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saleas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - Griffin Dark 0:3

17e minuut.
Orabona onderschept slim de pass. Orabona passt de bal zonder na te denken. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas haalt uit met een fantastische trap. Euvrard probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Cuervo met een snelle inworp. Tywczyński is nu in balbezit. Tywczyński geeft de bal voor. Orabona rent richting de bal. Orabona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Parsons kopt de bal weg. Switten is nu in balbezit. Orabona onderschept slim de pass. Saleas is nu in balbezit. Saleas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Deschacht controleert de bal met de borst. Saleas verovert de bal door een tackle van achteren. Saleas passt de bal zonder na te denken. Orabona heeft problemen om de bal te vangen. Orabona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - Griffin Dark 0:4

22e minuut.
Dobbelaer speelt de bal door. Van Handenhoven geeft de bal voor. Saleas kopt de bal weg. Orabona heeft problemen om de bal te vangen. Orabona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Saleas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Orabona de bal. Switten bereikt de bal nog maar net als eerste. Orabona verovert de bal door een tackle van achteren. Orabona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Van de Ven verovert de bal door een tackle van achteren. Parsons kopt de bal weg. Klungelig pakt Orabona de bal. Orabona draait met de bal, schiet en ... Euvrard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - Griffin Dark 0:5

33e minuut.
Saleas rent richting de bal. Orabona is nu in balbezit. Saleas is nu in balbezit. Saleas draait met de bal, schiet en ... Euvrard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - Griffin Dark 0:6

34e minuut.
Parsons geeft een lange en hoge pass. Orabona rent richting de bal. Saleas rent richting de bal. Saleas schiet op doel. Euvrard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - Griffin Dark 0:7

40e minuut.
Orabona bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas met een sublieme pass. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo geeft de bal voor. Orabona springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - Griffin Dark 0:8

42e minuut.
Orabona is nu in balbezit. Saleas is nu in balbezit. Orabona rent richting de bal. Saleas is nu in balbezit. Saleas haalt uit met een fantastische trap. Euvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svelta Dendermonde 77%, Griffin Dark 23%.
Svelta Dendermonde - Griffin Dark 0:8

46e minuut.
Ivanets speelt de bal door. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo probeert naar een medespeler te passen. Saleas heeft problemen om de bal te vangen. Saleas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Parsons passt de bal in één keer door. Orabona bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orabona is nu in balbezit. Orabona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - Griffin Dark 0:9

49e minuut.
Deken bereikt de bal nog maar net als eerste. Deken passt de bal met de wreef. Orabona rent richting de bal. Saleas rent richting de bal. Saleas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De Winter is nu in balbezit. Brecska verovert de bal door een tackle van achteren. Parsons probeert naar een medespeler te passen. Saleas is nu in balbezit. Saleas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - Griffin Dark 0:10

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Handenhoven met de inworp. Tywczyński met een sublieme pass. Orabona bereikt de bal nog maar net als eerste. Orabona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - Griffin Dark 0:11

54e minuut.
Daar is De Winter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Winter met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parsons met een snelle inworp. Tywczyński geeft de bal voor. Euvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Euvrard probeert naar een medespeler te passen. Tywczyński kopt de bal weg. Saleas is nu in balbezit. Saleas draait met de bal, schiet en ... Van de Ven probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De Winter kopt de bal weg. Saleas heeft problemen om de bal te vangen. Switten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Switten krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Daar is van Brabander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saleas rent richting de bal. Saleas probeert naar een medespeler te passen. Orabona rent richting de bal. Orabona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Alijagić met een sublieme pass. Orabona kopt de bal weg. Bentein rent richting de bal. Saleas verovert de bal door een tackle van achteren. Saleas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Orabona bereikt de bal nog maar net als eerste. Orabona passt de bal zonder na te denken. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas haalt uit met een fantastische trap. Euvrard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - Griffin Dark 0:12

63e minuut.
Parsons met een sublieme pass. Orabona bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas is nu in balbezit. Orabona rent richting de bal. Orabona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Parsons passt de bal met de wreef. Tywczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywczyński passt de bal in één keer door. Orabona is nu in balbezit. Orabona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cuervo met een sublieme pass. Saleas is nu in balbezit. Orabona is nu in balbezit. Orabona haalt uit met een fantastische trap. Euvrard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - Griffin Dark 0:13

67e minuut.
Cuervo passt de bal met de wreef. Orabona rent richting de bal. Orabona speelt de bal door. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas schiet op doel. Euvrard bokst de bal weg. Orabona rent richting de bal. Orabona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - Griffin Dark 0:14

71e minuut.
Tywczyński is nu in balbezit. Deken onderschept slim de pass. Deken passt de bal met de wreef. Daar is Saleas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saleas draait met de bal, schiet en ... Euvrard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Brecska kopt de bal weg. Klungelig pakt Van de Ven de bal. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orabona is nu in balbezit. Orabona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Parsons verovert de bal door een tackle van achteren. Parsons met een sublieme pass. Klungelig pakt Orabona de bal. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Orabona is nu in balbezit. Orabona passt de bal zonder na te denken. Saleas rent richting de bal. Saleas schiet op doel. Euvrard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - Griffin Dark 0:15

80e minuut.
Tywczyński passt de bal in één keer door. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo probeert naar een medespeler te passen. Orabona is nu in balbezit. Orabona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - Griffin Dark 0:16

82e minuut.
Parsons probeert naar een medespeler te passen. Saleas is nu in balbezit. Saleas passt de bal met de wreef. Cuervo rent richting de bal. Cuervo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tywczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Tywczyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Saleas de bal. Saleas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Dendermonde - Griffin Dark 0:17

89e minuut.
Daar is Van de Ven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons passt de bal met de wreef. Cuervo rent richting de bal. Cuervo haalt uit met een fantastische trap. Euvrard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svelta Dendermonde 81%, Griffin Dark 19%.
Svelta Dendermonde - Griffin Dark 0:17