Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc_strong_and_power sint niklaas fc
Taktiek1 Tactiek FreKampioen
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 48.9
formidable Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni schiet op doel. Daar is Sterchele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - sint niklaas fc 1:0

4e minuut.
Pasko heeft problemen om de bal te vangen. Pasko passt de bal zonder na te denken. Laurenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni rent richting de bal. Ghittoni schiet op doel. Fathi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laurenti geeft een lange en hoge pass. Lisowicz rent richting de bal. Lisowicz draait met de bal, schiet en ... Fathi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Jakubowicz probeert naar een medespeler te passen. Pistrui rent richting de bal. Pistrui passt de bal met de wreef. Lisowicz is nu in balbezit. Lisowicz haalt uit met een fantastische trap. Fathi bokst de bal weg. Lisowicz rent richting de bal. Lisowicz haalt uit met een fantastische trap. Fathi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ghittoni heeft problemen om de bal te vangen. Ghittoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - sint niklaas fc 2:0

10e minuut.
Óculinhos kopt de bal weg. Tabijna bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal onderschept slim de pass. Portugal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - sint niklaas fc 2:1

21e minuut.
Laurenti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turek. Laurenti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pistrui met een snel genomen vrije trap. Lisowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Fathi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - sint niklaas fc 3:1

27e minuut.
Ghittoni is nu in balbezit. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui passt de bal zonder na te denken. Ghittoni is nu in balbezit. Ghittoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pistrui probeert naar een medespeler te passen. Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bychowiec rent richting de bal. Ghittoni verovert de bal door een tackle van achteren. Ghittoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Portugal is nu in balbezit. Jakubowicz onderschept slim de pass. Dedde onderschept slim de pass. Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal haalt uit met een fantastische trap. Pączko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Daar is Lisowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisowicz passt de bal met de wreef. Laurenti rent richting de bal. Laurenti haalt uit met een fantastische trap. Fathi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pistrui met de inworp. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni onderschept slim de pass. Ghittoni schiet op doel. Fathi bokst de bal weg. Laurenti kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lisowicz geeft een hoge lob. Laurenti rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pasko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lisowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 43%, sint niklaas fc 57%.
fc_strong_and_power - sint niklaas fc 3:1

49e minuut.
Klungelig pakt Pasko de bal. Pasko geeft de bal voor. Lisowicz rent richting de bal. Lisowicz draait met de bal, schiet en ... Fathi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Daar is Ghittoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hjelm rent richting de bal. Pasko onderschept slim de pass. Pasko geeft een hoge lob. Lisowicz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Chwiej onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dedde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Portugal rent richting de bal. Portugal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pasko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lisowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - sint niklaas fc 4:1

70e minuut.
Klungelig pakt Pistrui de bal. Pistrui geeft de bal voor. Daar is Hjelm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurenti verovert de bal door een tackle van achteren. Laurenti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Óculinhos verovert de bal door een tackle van achteren. Óculinhos met een sublieme pass. Portugal rent richting de bal. Portugal haalt uit met een fantastische trap. Pączko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lisowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Steegmans komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 40%, sint niklaas fc 60%.
fc_strong_and_power - sint niklaas fc 4:1