Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zandvoorde The Benchwarmers
352 Tactiek MN Blitz 5
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 44.4
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Brogi speelt de bal door. Mijal rent richting de bal. Mijal probeert naar een medespeler te passen. Nazăr rent richting de bal. Nazăr haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Moldakaraev de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mijal rent richting de bal. Mijal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Moldakaraev de bal. Nazăr is nu in balbezit. Nazăr haalt uit met een fantastische trap. Deflandre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - The Benchwarmers 0:1

18e minuut.
Brogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogi probeert naar een medespeler te passen. Nazăr is nu in balbezit. Nazăr haalt uit met een fantastische trap. Deflandre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Deflandre trapt de bal weg van het doel. Mijal kopt de bal weg. Daar is Moldakaraev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldakaraev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sels met een harde bal richting middenveld. Brogi kopt de bal weg. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - The Benchwarmers 0:2

28e minuut.
Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev speelt de bal door. Nazăr is nu in balbezit. Nazăr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - The Benchwarmers 0:3

30e minuut.
Moldakaraev is nu in balbezit. Mijal rent richting de bal. Mijal probeert naar een medespeler te passen. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - The Benchwarmers 0:4

33e minuut.
Brogi probeert naar een medespeler te passen. Moldakaraev is nu in balbezit. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr schiet op doel. Deflandre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - The Benchwarmers 0:5

34e minuut.
Havutçu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smit. Havutçu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frais zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nazăr rent richting de bal. Nazăr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - The Benchwarmers 0:6

37e minuut.
van den Keybus geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brogi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - The Benchwarmers 0:7

38e minuut.
Daar is Nazăr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazăr passt de bal met de wreef. Moldakaraev rent richting de bal. Moldakaraev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - The Benchwarmers 0:8

43e minuut.
Brogi speelt de bal door. Moldakaraev is nu in balbezit. Nazăr is nu in balbezit. Nazăr draait met de bal, schiet en ... Deflandre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - The Benchwarmers 0:9

44e minuut.
Van de putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr rent richting de bal. Nazăr met een sublieme pass. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Deflandre trapt de bal weg. Moldakaraev kopt de bal weg. Nazăr rent richting de bal. Nazăr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - The Benchwarmers 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zandvoorde 77%, The Benchwarmers 23%.
FC Zandvoorde - The Benchwarmers 0:10

46e minuut.
Monsaraz rent richting de bal. Monsaraz geeft de bal voor. Nazăr is nu in balbezit. Nazăr draait met de bal, schiet en ... Deflandre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - The Benchwarmers 0:11

48e minuut.
Havutçu is nu in balbezit. Havutçu geeft de bal voor. Moldakaraev met een sublieme pass. Nazăr is nu in balbezit. Nazăr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev met een sublieme pass. Nazăr rent richting de bal. Nazăr schiet op doel. Deflandre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - The Benchwarmers 0:12

63e minuut.
Dagić geeft de bal voor. İnce is nu in balbezit. van den Keybus begaat een overtreding. İnce roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. İnce kan niet meer verder spelen. Bobeş komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Dagić geeft de bal voor. Inworp. van den Keybus met een snelle inworp. Van de putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de putte geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Mijal kopt de bal weg. Daar is Brogi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brogi probeert naar een medespeler te passen. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev schiet op doel. Deflandre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Deneuker rent richting de bal. Bobeş geeft een lange en hoge pass. Moldakaraev kopt de bal weg. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sels bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Van Hauwaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal passt de bal in één keer door. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - The Benchwarmers 0:13

88e minuut.
Havutçu rent richting de bal. Havutçu passt de bal zonder na te denken. Frais probeert naar een medespeler te passen. Daar is Moldakaraev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldakaraev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zandvoorde 77%, The Benchwarmers 23%.
FC Zandvoorde - The Benchwarmers 0:13