Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bert`s Angels fc_strong_and_power
Vier man Tactiek Taktiek1
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 57.2
very good Schieten solid
solid Passen very good
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Chwiej rent richting de bal. Mendoza verovert de bal door een tackle van achteren. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Cooper verovert de bal door een tackle van achteren. Cooper geeft een hoge lob. Bartrés kopt de bal weg. Klungelig pakt Martin de bal. Skabara is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cooper geeft een lange en hoge pass. Bartrés kan de bal niet met de borst controleren. Bartrés speelt de bal door. Skabara rent richting de bal. Skabara draait met de bal, schiet en ... Pączko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Martin heeft problemen om de bal te vangen. Bartrés is nu in balbezit. Bartrés draait met de bal, schiet en ... Pączko bokst de bal weg.

15e minuut.
Van Besauw rent richting de bal. Van Besauw passt de bal in één keer door. Mendoza probeert de bal aan de voet te houden. Bartrés rent richting de bal. Bartrés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Osgood probeert naar een medespeler te passen. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiej tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chwiej krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Laurenti met een sublieme pass. Klungelig pakt Pistrui de bal. Pistrui probeert naar een medespeler te passen. Ghittoni rent richting de bal. Ghittoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ghittoni onderschept slim de pass. Dussaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni begaat een overtreding. Dussaux wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bert`s Angels 37%, fc_strong_and_power 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bert`s Angels - fc_strong_and_power 0:0

76e minuut.
Cooper onderschept slim de pass. Cooper geeft een hoge lob. Chwiej kan de bal niet met de borst controleren. Mendoza onderschept slim de pass. Mendoza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bert`s Angels 41%, fc_strong_and_power 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bert`s Angels - fc_strong_and_power 0:0