Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc_strong_and_power KV Zanzibar
Taktiek1 Tactiek 532
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 55.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Barbier probeert naar een medespeler te passen. Rym bereikt de bal nog maar net als eerste. Rym geeft een hoge lob. Nádai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádai draait met de bal, schiet en ... Pączko bokst de bal weg.

8e minuut.
Ghittoni probeert de bal aan de voet te houden. Jakubowicz geeft een lange en hoge pass. Ghittoni kopt de bal weg. Laurenti rent richting de bal. Laurenti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rym zal de hoekschop nemen. Czwertyński kopt de bal weg. Boretz is nu in balbezit. Boretz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tabijna geeft een lange en hoge pass. Laurenti rent richting de bal. Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojničan is nu in balbezit. Bojničan schiet op doel. Van Hal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baróti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boretz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - KV Zanzibar 0:1

20e minuut.
Baróti rent richting de bal. Pasko is nu in balbezit. Pasko geeft de bal voor. Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc_strong_and_power - KV Zanzibar 1:1

26e minuut.
Alexandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandre passt de bal zonder na te denken. Nádai speelt de bal door. Daar is Czwertyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Berdys passt de bal zonder na te denken. Jakubowicz rent richting de bal. Jakubowicz passt de bal zonder na te denken. Laurenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurenti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nádai passt de bal in één keer door. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński draait met de bal, schiet en ... Pączko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Chwiej probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - KV Zanzibar 1:2

38e minuut.
Pistrui is nu in balbezit. Pistrui geeft de bal voor. Ghittoni kopt de bal weg. Laurenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurenti draait met de bal, schiet en ... Van Hal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 50%, KV Zanzibar 50%.
fc_strong_and_power - KV Zanzibar 1:2

53e minuut.
Tabijna verovert de bal door een tackle van achteren. Tabijna geeft een hoge lob. Daar is Wańkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojničan is nu in balbezit. Bojničan schiet op doel. Van Hal bokst de bal weg.

54e minuut.
Jakubowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubowicz probeert naar een medespeler te passen. Pistrui probeert naar een medespeler te passen. Ghittoni rent richting de bal. Ghittoni haalt uit met een fantastische trap. Van Hal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc_strong_and_power - KV Zanzibar 2:2

62e minuut.
Boretz geeft de bal voor. Chwiej kopt de bal weg. Daar is Iacovetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński schiet op doel. Pączko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Berdys onderschept slim de pass. Berdys met een sublieme pass. Czwertyński is nu in balbezit. Nádai rent richting de bal. Nádai schiet op doel. Pączko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Jurczyga verovert de bal door een tackle van achteren. Jurczyga probeert naar een medespeler te passen. Berdys is nu in balbezit. Berdys geeft een hoge lob. Nádai krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Klungelig pakt Wańkowicz de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laurenti. Wańkowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jurczyga met een snel genomen vrije trap. Nádai kopt de bal weg. Czwertyński is nu in balbezit. Boretz is nu in balbezit. Boretz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Berdys kopt de bal weg. Boretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boretz passt de bal met de wreef. Nádai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádai schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 63%, KV Zanzibar 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc_strong_and_power - KV Zanzibar 2:2