Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Benchwarmers Racing Belboys
MN Blitz 5 Tactiek 3-5-2 tact
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 36.5
very good Schieten average
good Passen good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev passt de bal zonder na te denken. Daar is Nazăr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijal rent richting de bal. Mijal draait met de bal, schiet en ... Dupré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - Racing Belboys 1:0

6e minuut.
Calewaert passt de bal zonder na te denken. Nazăr rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dierckx. Dierckx krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Dejonghe rent richting de bal. Nazăr onderschept slim de pass. Nazăr met een sublieme pass. Moldakaraev rent richting de bal. Moldakaraev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De Smet passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Mijal de bal onder controle te krijgen. Brogi probeert naar een medespeler te passen. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dupré met een harde bal richting middenveld. Frais kopt de bal weg. Nazăr probeert de bal met de borst te controleren. Nazăr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mijal rent richting de bal. Mijal speelt de bal door. Daar is Dierckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazăr rent richting de bal. Nazăr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Defays, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobeş is nu in balbezit. Dierckx schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Dierckx moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dierckx schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

39e minuut.
Bobeş geeft de bal voor. Dejonghe kopt de bal weg. Mijal heeft problemen om de bal te vangen. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Benchwarmers - Racing Belboys 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Benchwarmers 28%, Racing Belboys 72%.
The Benchwarmers - Racing Belboys 2:0

47e minuut.
Brogi passt de bal zonder na te denken. Mijal is nu in balbezit. Mijal passt de bal zonder na te denken. Moldakaraev rent richting de bal. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Dagić met de inworp. Brogi is nu in balbezit. Brogi passt de bal in één keer door. Mijal rent richting de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dupré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Monsaraz speelt de bal door. Brogi is nu in balbezit. Brogi passt de bal in één keer door. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev schiet op doel. Dupré bokst de bal weg.

60e minuut.
Brogi passt de bal zonder na te denken. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr geeft een hoge lob. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dagić met een snelle inworp. Brogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogi geeft de bal voor. Klungelig pakt Moldakaraev de bal. Moldakaraev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Calewaert verovert de bal door een tackle van achteren. Calewaert probeert naar een medespeler te passen. Frais bereikt de bal nog maar net als eerste. Genechten onderschept slim de pass. Genechten haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nicoletto probeert wanhopig de bal te grijpen. Nicoletto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Havutçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Havutçu geeft een hoge lob. Daar is Dejonghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Limpens rent richting de bal. Limpens geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dagić de bal. Calewaert is nu in balbezit. Calewaert haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Nicoletto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr onderschept slim de pass. Nazăr passt de bal met de wreef. Daar is Moldakaraev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Benchwarmers 30%, Racing Belboys 70%.
The Benchwarmers - Racing Belboys 2:0