Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:07
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.04
  • Stadion: `t Mijnveld
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 25073
KV Zanzibar The Benchwarmers
532 Tactiek MN Blitz 5
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 45.7
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Brogi geeft een hoge lob. Jurczyga geeft de bal voor. Boretz kopt de bal weg. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Nádai is nu in balbezit. Nádai passt de bal in één keer door. Boretz rent richting de bal. Boretz haalt uit met een fantastische trap. Monsaraz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rym zal de hoekschop nemen. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

21e minuut.
Jurczyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr verovert de bal door een tackle van achteren. Nazăr met een sublieme pass. Moldakaraev rent richting de bal. Moldakaraev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Berdys probeert naar een medespeler te passen. Boretz probeert de bal met de borst te controleren. Boretz passt de bal zonder na te denken. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KV Zanzibar 42%, The Benchwarmers 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KV Zanzibar - The Benchwarmers 0:0

48e minuut.
Baróti rent richting de bal. Havutçu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alexandre. Alexandre krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Nazăr kopt de bal weg. Moldakaraev rent richting de bal. Wańkowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wańkowicz krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz geeft een hoge lob. Boretz kopt de bal weg. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz geeft een hoge lob. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - The Benchwarmers 1:0

80e minuut.
Nádai heeft problemen om de bal te vangen. Boretz rent richting de bal. Boretz passt de bal met de wreef. Nádai rent richting de bal. Nádai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - The Benchwarmers 2:0

83e minuut.
Jurczyga rent richting de bal. Jurczyga geeft een hoge lob. Monsaraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boretz verovert de bal door een tackle van achteren. Boretz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Baróti is nu in balbezit. Baróti probeert naar een medespeler te passen. Frais heeft problemen om de bal te vangen. Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baróti schiet op doel. Nicoletto bokst de bal weg. Klungelig pakt Dagić de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - The Benchwarmers 3:0

87e minuut.
Rym met een sublieme pass. Daar is Czwertyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boretz rent richting de bal. Boretz schiet op doel. Nicoletto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - The Benchwarmers 4:0

90e minuut.
Alexandre probeert naar een medespeler te passen. Boretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal begaat een overtreding. Mijal krijgt een gele kaart. Boretz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alexandre met een snel genomen vrije trap. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński draait met de bal, schiet en ... Nicoletto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KV Zanzibar 44%, The Benchwarmers 56%.
KV Zanzibar - The Benchwarmers 4:0