Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Wittertjes Racing Belboys
pebbels Tactiek 3-5-2 tact
51% Balbezit 49%
20% Spel op eigen helft 80%
41 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 37.3
outstanding Schieten average
excellent Passen good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Andrada is nu in balbezit. Andrada passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Poucke de bal. Poucke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Racing Belboys 1:0

3e minuut.
Angulo speelt de bal door. Husson onderschept slim de pass. Poucke heeft problemen om de bal te vangen. Poucke haalt uit met een fantastische trap. Dupré werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Racing Belboys 2:0

7e minuut.
Dupré speelt de bal door. Mąka kopt de bal weg. Chwast met een sublieme pass. Poucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Poucke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poucke rent richting de bal. Poucke passt de bal met de wreef. Mikulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulec haalt uit met een fantastische trap. Angulo probeert de bal aan de voet te houden. Dupré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Racing Belboys 3:0

13e minuut.
Järvensivu geeft een hoge lob. Poucke kopt de bal weg. Klungelig pakt Dejonghe de bal. Angulo is nu in balbezit. Angulo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Racing Belboys 4:0

14e minuut.
Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leroy. Angulo raakt geblesseerd tijdens het duel. Mąka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Poucke springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Racing Belboys 5:0

17e minuut.
de Graeve geeft de bal voor. Inworp. Andrada met de inworp. Poucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Poucke haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dejonghe heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Chwast rent richting de bal. Chwast passt de bal in één keer door. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo haalt uit met een fantastische trap. Dupré probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Racing Belboys 6:0

22e minuut.
Dejonghe kopt de bal weg. Mikulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulec passt de bal in één keer door. Angulo rent richting de bal. Angulo haalt uit met een fantastische trap. Dupré bokst de bal weg.

23e minuut.
Mąka met een sublieme pass. Klungelig pakt Chwast de bal. Chwast speelt de bal door. Angulo rent richting de bal. Angulo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Leroy geeft een hoge lob. Limpens bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpens passt de bal in één keer door. Calewaert is nu in balbezit. Calewaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Racing Belboys 6:1

26e minuut.
Angulo passt de bal in één keer door. Poucke is nu in balbezit. Poucke passt de bal zonder na te denken. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Husson heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Andrada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Angulo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Racing Belboys 7:1

29e minuut.
Chwast probeert naar een medespeler te passen. Angulo rent richting de bal. Angulo probeert naar een medespeler te passen. Poucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Poucke draait met de bal, schiet en ... Dupré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andrada geeft een lange en hoge pass. Angulo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Racing Belboys 8:1

34e minuut.
Andrada onderschept slim de pass. Andrada passt de bal in één keer door. Poucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Poucke geeft een hoge lob. Angulo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mendonça met een sublieme pass. Chwast speelt de bal door. Angulo speelt de bal door. Poucke is nu in balbezit. Poucke draait met de bal, schiet en ... Dupré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Angulo rent richting de bal. Angulo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dejonghe heeft problemen om de bal te vangen. Husson is nu in balbezit. Poucke onderschept slim de pass. Poucke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dupré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Racing Belboys 9:1

39e minuut.
Mikulec speelt de bal door. Poucke heeft problemen om de bal te vangen. Poucke passt de bal zonder na te denken. Angulo rent richting de bal. Angulo draait met de bal, schiet en ... Dupré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Racing Belboys 10:1

44e minuut.
Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Poucke verovert de bal door een tackle van achteren. Poucke speelt de bal door. Angulo is nu in balbezit. Angulo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast passt de bal met de wreef. Angulo rent richting de bal. Angulo schiet op doel. Dupré probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Racing Belboys 11:1

45e minuut.
Limpens bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpens passt de bal met de wreef. Dejonghe is nu in balbezit. Angulo verovert de bal door een tackle van achteren. Angulo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chwast zal de hoekschop nemen. Andrada kopt de bal weg. Daar is Poucke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poucke draait met de bal, schiet en ... Daar is Dejonghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Wittertjes 18%, Racing Belboys 82%.
De Wittertjes - Racing Belboys 11:1

49e minuut.
Angulo passt de bal met de wreef. Poucke heeft problemen om de bal te vangen. Husson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Poucke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Angulo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Racing Belboys 12:1

50e minuut.
Chwast verovert de bal door een tackle van achteren. Chwast speelt de bal door. Angulo is nu in balbezit. Angulo haalt uit met een fantastische trap. Dejonghe probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Mikulec rent richting de bal. Mikulec probeert naar een medespeler te passen. Poucke heeft problemen om de bal te vangen. Poucke geeft een lange en hoge pass. Angulo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mendonça passt de bal zonder na te denken. Angulo is nu in balbezit. Chwast rent richting de bal. Chwast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Racing Belboys 13:1

56e minuut.
Poucke geeft de bal voor. Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo is nu in balbezit. Angulo haalt uit met een fantastische trap. Dupré werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Racing Belboys 14:1

58e minuut.
Mąka is nu in balbezit. Mąka speelt de bal door. Chwast met een sublieme pass. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chwast neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Poucke de bal. Leroy speelt de bal door. Chwast met een sublieme pass. Angulo rent richting de bal. Angulo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Verkammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkammen geeft de bal voor. Poucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Poucke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Racing Belboys 15:1

69e minuut.
De Smet kan de bal niet met de borst controleren. Mąka rent richting de bal. Mąka geeft de bal voor. Poucke heeft problemen om de bal te vangen. Poucke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chacón komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Chwast geeft de bal voor. Poucke probeert naar een medespeler te passen. Chacón rent richting de bal. Chacón haalt uit met een fantastische trap. Dupré werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Poucke rent richting de bal. Poucke haalt uit met een fantastische trap. Husson probeert de bal aan de voet te houden. Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Racing Belboys 16:1

76e minuut.
Carrario komt het veld opgelopen. Arata komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Klungelig pakt Dejonghe de bal. Poucke is nu in balbezit. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Poucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Poucke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mąka is nu in balbezit. Mąka geeft een lange en hoge pass. Poucke rent richting de bal. Poucke schiet op doel. Dupré maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Mąka rent richting de bal. Mąka passt de bal met de wreef. Poucke is nu in balbezit. Poucke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Racing Belboys 17:1

89e minuut.
Chwast met een sublieme pass. Chacón rent richting de bal. Chacón passt de bal zonder na te denken. Mikulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Racing Belboys 18:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Wittertjes 22%, Racing Belboys 78%.
De Wittertjes - Racing Belboys 18:1