Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc_Bayern München FC Königsblau
5-3-2 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 31.9
formidable Schieten average
adequate Passen weak
very good Verdedigen average


4e minuut.
Mikosiak rent richting de bal. Mikosiak geeft een hoge lob. Bratu kopt de bal weg. Olek is nu in balbezit. Olek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Krasuski onderschept slim de pass. Krasuski probeert naar een medespeler te passen. Van Dessel geeft een hoge lob. Bratu rent richting de bal. Bratu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olek is nu in balbezit. Olek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - FC Königsblau 1:0

10e minuut.
Bratu verovert de bal door een tackle van achteren. Bratu geeft een lange en hoge pass. Olek is nu in balbezit. Olek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Krasuski passt de bal met de wreef. Muzár rent richting de bal. Muzár met een sublieme pass. Bratu is nu in balbezit. Bratu schiet op doel. Belie bokst de bal weg. Polders verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Le Lettre de bal onder controle te krijgen. Simoen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olek. Olek krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Buck rent richting de bal. Buck geeft een lange en hoge pass. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek schiet op doel. Belie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - FC Königsblau 2:0

36e minuut.
Simoen geeft een hoge lob. Muzár probeert de bal aan de voet te houden. Muzár speelt de bal door. Bratu rent richting de bal. Bratu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Krasuski geeft een lange en hoge pass. Belie speelt de bal door. Krasuski kopt de bal weg. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Buck onderschept slim de pass. Muzár is nu in balbezit. Verhoeven maakt een afschuwelijke overtreding. Verhoeven krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Bayern München 30%, FC Königsblau 70%.
Fc_Bayern München - FC Königsblau 2:0

46e minuut.
Muzár passt de bal met de wreef. Witsel is nu in balbezit. Witsel geeft een hoge lob. Olek heeft problemen om de bal te vangen. Olek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Nevens geeft een lange en hoge pass. Inworp. Santambrog met een snelle inworp. Witsel rent richting de bal. Witsel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Belie trapt de bal weg. Witsel kopt de bal weg. Olek controleert de bal met de borst. Olek haalt uit met een fantastische trap. Belie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - FC Königsblau 3:0

57e minuut.
Simoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu verovert de bal door een tackle van achteren. Bratu speelt de bal door. Daar is Olek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olek haalt uit met een fantastische trap. Belie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu draait met de bal, schiet en ... Belie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Dekort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski geeft een hoge lob. Bratu rent richting de bal. Bratu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Nevens geeft de bal voor. Inworp. Witsel met een snelle inworp. Krasuski rent richting de bal. Krasuski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Krasuski passt de bal met de wreef. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel geeft de bal voor. Bratu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Olek is nu in balbezit. Olek geeft een lange en hoge pass. Bratu is nu in balbezit. Bratu draait met de bal, schiet en ... Belie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - FC Königsblau 4:0

76e minuut.
Belie trapt de bal weg. Klungelig pakt Krasuski de bal. Krasuski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Olek de bal. Olek haalt uit met een fantastische trap. Belie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Muzár rent richting de bal. Krasuski geeft een hoge lob. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu schiet op doel. Belie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - FC Königsblau 5:0

85e minuut.
Belie probeert naar een medespeler te passen. Krasuski kopt de bal weg. Muzár met een sublieme pass. Daar is Bratu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratu draait met de bal, schiet en ... Belie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Muzár rent richting de bal. Muzár met een sublieme pass. Bratu is nu in balbezit. Bratu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - FC Königsblau 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Bayern München 28%, FC Königsblau 72%.
Fc_Bayern München - FC Königsblau 6:0