Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc neptunus ostendstars
442 Tactiek 99
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 50.8
good Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Pizzuto de bal onder controle te krijgen. Tarnowski is nu in balbezit. Tarnowski passt de bal met de wreef. Mulet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulet geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tarnowski rent richting de bal. Tarnowski passt de bal met de wreef. Giraudo met een sublieme pass. Daar is Paunov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paunov draait met de bal, schiet en ... Thomson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Narov speelt de bal door. Wideradzki is nu in balbezit. Wideradzki met een sublieme pass. Klungelig pakt Paunov de bal. Paunov haalt uit met een fantastische trap. Thomson bokst de bal weg.

12e minuut.
Klungelig pakt Narov de bal. Lizondo Cortés onderschept slim de pass. Lizondo Cortés speelt de bal door. Rycha geeft een hoge lob. Bojanovský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thomson bokst de bal weg. Narov is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Narov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - ostendstars 0:1

15e minuut.
Nelson kopt de bal weg. Dziarczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kubadinski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kubadinski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

16e minuut.
Nelson speelt de bal door. Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov speelt de bal door. Daar is Paunov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paunov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - ostendstars 0:2

18e minuut.
Giraudo kopt de bal weg. Wideradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wideradzki passt de bal met de wreef. Narov rent richting de bal. Narov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Pizzuto passt de bal met de wreef. Dziarczyński speelt de bal door. Bolshakov is nu in balbezit. Bolshakov schiet op doel. Velásquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - ostendstars 1:2

25e minuut.
Rycha geeft de bal voor. Paunov is nu in balbezit. Paunov met een sublieme pass. Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Thomson bokst de bal weg. Lizondo Cortés controleert de bal met de borst. Thomson bokst de bal weg.

30e minuut.
Thomson trapt de bal weg. Tarnowski kopt de bal weg. Bazela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardy draait met de bal, schiet en ... Velásquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Giraudo met de inworp. Paunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustynowicz begaat een overtreding. Augustynowicz krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Wideradzki probeert naar een medespeler te passen. Pizzuto is nu in balbezit. Wideradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov schiet op doel. De bal raakt de paal. Thomson probeert wanhopig de bal te grijpen. Lizondo Cortés heeft problemen om de bal te vangen. Paunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunov haalt uit met een fantastische trap. Thomson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - ostendstars 1:3

42e minuut.
Giraudo probeert de bal aan de voet te houden. Dziarczyński onderschept slim de pass. Dziarczyński speelt de bal door. Tardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardy schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc neptunus 54%, ostendstars 46%.
fc neptunus - ostendstars 1:3

55e minuut.
Nelson speelt de bal door. Narov rent richting de bal. Narov passt de bal met de wreef. Paunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunov draait met de bal, schiet en ... Thomson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Inworp. Giraudo met een snelle inworp. Wideradzki is nu in balbezit. Wideradzki geeft een lange en hoge pass. Thomson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - ostendstars 1:4

64e minuut.
Giraudo onderschept slim de pass. Augustynowicz rent richting de bal. Giraudo begaat een overtreding. Giraudo krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Nelson speelt de bal door. Van Avermaet bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Avermaet probeert naar een medespeler te passen. Narov rent richting de bal. Narov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thomson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paunov springt en kopt de bal. Thomson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Tardy rent richting de bal. Steingrímsson verovert de bal door een tackle van achteren. Steingrímsson geeft een lange en hoge pass. Paunov rent richting de bal. Paunov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc neptunus 68%, ostendstars 32%.
fc neptunus - ostendstars 1:4