Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Den Beste Fc_Bayern München
4312 Tactiek 5-3-2
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
50.1 gemiddelde waardering 53.9
very good Schieten very good
very good Passen adequate
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Markelj rent richting de bal. Markelj speelt de bal door. Puga geeft de bal voor. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Markelj geeft een lange en hoge pass. Mikosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanders. Sanders krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Regan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trninić de bal. Sanders is nu in balbezit. Sanders draait met de bal, schiet en ... Tandler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Fc_Bayern München 1:0

24e minuut.
Muzár passt de bal met de wreef. Olek rent richting de bal. Puga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Den Beste 54%, Fc_Bayern München 46%.
Fc Den Beste - Fc_Bayern München 1:0

56e minuut.
Regan rent richting de bal. Regan speelt de bal door. Mikosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekallas onderschept slim de pass. Mäekallas schiet op doel. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Regan geeft de bal voor. Mikosiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mäekallas is nu in balbezit. Mäekallas schiet op doel. Tandler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Krasuski onderschept slim de pass. Witsel is nu in balbezit. Witsel passt de bal zonder na te denken. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Den Beste - Fc_Bayern München 1:1

67e minuut.
Armero geeft de bal voor. Markelj is nu in balbezit. Markelj geeft een lange en hoge pass. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Armero probeert naar een medespeler te passen. Muzár rent richting de bal. Muzár geeft een lange en hoge pass. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek haalt uit met een fantastische trap. Egüén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Daar is Trninić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Muller neemt de hoekschop. Mäekallas springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Skúlason passt de bal zonder na te denken. Puga bereikt de bal nog maar net als eerste. Puga geeft de bal voor. Sanders heeft problemen om de bal te vangen. Sanders draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Den Beste 45%, Fc_Bayern München 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Den Beste - Fc_Bayern München 1:1