Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc neptunus Tempo
442 Tactiek jajola
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 40.8
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen matig
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Lizondo Cortés met een sublieme pass. Van Eetvelde heeft problemen om de bal te vangen. Van Eetvelde passt de bal in één keer door. De Graef is nu in balbezit. De Graef haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Tardy rent richting de bal. Klungelig pakt Tardy de bal. Tardy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bolshakov de bal. Bolshakov haalt uit met een fantastische trap. Groote bokst de bal weg.

13e minuut.
Mulet is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huyghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Rycke is nu in balbezit. de Rycke geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc neptunus 36%, Tempo 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc neptunus - Tempo 0:0

49e minuut.
De Graef passt de bal in één keer door. Stąporski verovert de bal door een tackle van achteren. Callaerts rent richting de bal. Callaerts draait met de bal, schiet en ... Slovak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - Tempo 0:1

52e minuut.
Coquart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mulet is nu in balbezit. Huyghe begaat een overtreding. Mulet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mulet kan niet meer verder spelen. Nieus komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Van Eetvelde met de inworp. Callaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaerts passt de bal in één keer door. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Callaerts kopt de bal weg. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef passt de bal met de wreef. de Rycke heeft problemen om de bal te vangen. de Rycke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Smet geeft een hoge lob. De Graef met een sublieme pass. Callaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaerts schiet op doel. Slovak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - Tempo 0:2

78e minuut.
Dziarczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Smet de bal. Tarnowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tarnowski krijgt een gele kaart. Smet wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Smet kan niet meer verder spelen. Claes komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Klungelig pakt Tardy de bal. Van Eetvelde bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tardy. Tardy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc neptunus 56%, Tempo 44%.
fc neptunus - Tempo 0:2