Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bavvi SK Cornervlag
Normal Tactiek defensief
33% Balbezit 67%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 42
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Daar is Kulawik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulawik geeft de bal voor. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares haalt uit met een fantastische trap. Martin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - SK Cornervlag 0:1

12e minuut.
Dejonghe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carbonell met de inworp. Linares is nu in balbezit. Linares draait met de bal, schiet en ... Martin bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene speelt de bal door. Bogaert is nu in balbezit. Linares onderschept slim de pass. Linares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kierzek is nu in balbezit. Kierzek speelt de bal door. Claessens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik verovert de bal door een tackle van achteren. Kulawik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Linares met een sublieme pass. Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik probeert naar een medespeler te passen. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Linares rent richting de bal. Dobrinescu is nu in balbezit. Linares rent richting de bal. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Van Looveren passt de bal zonder na te denken. Wieruchowski rent richting de bal. Wieruchowski met een sublieme pass. Linares rent richting de bal. Linares haalt uit met een fantastische trap. Martin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - SK Cornervlag 0:2

33e minuut.
Eftene heeft problemen om de bal te vangen. Kędzior geeft een lange en hoge pass. Bogaert heeft problemen om de bal te vangen. Linares is nu in balbezit. Linares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - SK Cornervlag 0:3

35e minuut.
Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dobrinescu de bal. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap. Martin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Wieruchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wieruchowski passt de bal zonder na te denken. Dobrinescu speelt de bal door. Linares is nu in balbezit. Linares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - SK Cornervlag 0:4

39e minuut.
Dobrinescu is nu in balbezit. Linares rent richting de bal. Dobrinescu rent richting de bal. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares schiet op doel. Martin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Carbonell passt de bal zonder na te denken. Linares rent richting de bal. Linares schiet op doel. Martin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - SK Cornervlag 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bavvi 79%, SK Cornervlag 21%.
FC Bavvi - SK Cornervlag 0:5

47e minuut.
Wieruchowski probeert naar een medespeler te passen. Kulawik rent richting de bal. Claessens legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Claessens krijgt een gele kaart. Kulawik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Linares legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - SK Cornervlag 0:6

49e minuut.
Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene passt de bal met de wreef. Bogaert rent richting de bal. Linares onderschept slim de pass. Linares haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Eftene rent richting de bal. Eftene passt de bal met de wreef. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Daar is Linares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Linares is nu in balbezit. Linares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - SK Cornervlag 0:7

56e minuut.
Wieruchowski kopt de bal weg. Kulawik rent richting de bal. Kulawik geeft een hoge lob. Linares is nu in balbezit. Linares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - SK Cornervlag 0:8

61e minuut.
Spruyt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulawik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares is nu in balbezit. Dobrinescu is nu in balbezit. Linares is nu in balbezit. Linares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Eftene heeft problemen om de bal te vangen. Eftene passt de bal met de wreef. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Wieruchowski passt de bal met de wreef. Kulawik rent richting de bal. Kulawik passt de bal in één keer door. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - SK Cornervlag 0:9

79e minuut.
Spruyt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carbonell neemt de hoekschop. Kulawik kan de bal niet met de borst controleren. Kulawik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - SK Cornervlag 0:10

82e minuut.
Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... Spruyt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Martin trapt de bal weg. Dobrinescu controleert de bal met de borst. Dobrinescu passt de bal in één keer door. Linares is nu in balbezit. Linares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - SK Cornervlag 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bavvi 87%, SK Cornervlag 13%.
FC Bavvi - SK Cornervlag 0:11