Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Den Malinwa Melsele
424 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 17.8
wonderbaarlijk Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Pardonne geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velghe met een snelle inworp. Verhulst heeft problemen om de bal te vangen. Verhulst geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Teppers is nu in balbezit. Spitaels bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitaels geeft een hoge lob. Daar is Doku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doku draait met de bal, schiet en ... Leemans bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Doku rent richting de bal. Doku haalt uit met een fantastische trap. Leemans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Denayer geeft een lange en hoge pass. Velghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertens onderschept slim de pass. Mertens geeft een hoge lob. Doku springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
van Mele heeft problemen om de bal te vangen. Amant is nu in balbezit. Amant passt de bal zonder na te denken. Doku is nu in balbezit. Doku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - Melsele 1:0

20e minuut.
Mertens geeft de bal voor. Dieltiens heeft problemen om de bal te vangen. Denayer probeert naar een medespeler te passen. Doku rent richting de bal. Doku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - Melsele 2:0

29e minuut.
Vervaet speelt de bal door. Bulcke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulcke met een sublieme pass. Doku bereikt de bal nog maar net als eerste. Doku haalt uit met een fantastische trap. Leemans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Clement passt de bal zonder na te denken. van Mele bereikt de bal nog maar net als eerste. Berckelaer speelt de bal door. Dieltiens is nu in balbezit. Dieltiens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Verbraken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bulcke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teppers bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulcke verovert de bal door een tackle van achteren. Bulcke geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Daar is Bulcke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulcke draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Clement de bal. Bulcke is nu in balbezit. Bulcke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vandenborre rent richting de bal. Vandenborre geeft de bal voor. Spitaels kopt de bal weg. Verbraken is nu in balbezit. Verbraken geeft de bal voor. Leemans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Verbraken geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dieltiens is nu in balbezit. Dieltiens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dieltiens geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doku krijgt zijn hoofd ertegen. Leemans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Den Malinwa 34%, Melsele 66%.
Den Malinwa - Melsele 2:0

47e minuut.
Mertens onderschept slim de pass. Mertens speelt de bal door. Doku bereikt de bal nog maar net als eerste. Doku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - Melsele 3:0

55e minuut.
Vervaet geeft een hoge lob. Dantschotter heeft problemen om de bal te vangen. Doku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulcke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulcke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - Melsele 4:0

68e minuut.
Clement speelt de bal door. Mertens is nu in balbezit. Mertens geeft een lange en hoge pass. Doku rent richting de bal. Doku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - Melsele 5:0

71e minuut.
Berckelaer geeft een lange en hoge pass. Doku is nu in balbezit. Bulcke bereikt de bal nog maar net als eerste. Doku bereikt de bal nog maar net als eerste. Doku schiet op doel. Leemans bokst de bal weg. Paal! Doku is nu in balbezit. Doku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - Melsele 6:0

81e minuut.
Vandenborre kopt de bal weg. Bulcke rent richting de bal. Bulcke passt de bal zonder na te denken. Doku rent richting de bal. Doku haalt uit met een fantastische trap. Leemans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - Melsele 7:0

90e minuut.
Mertens rent richting de bal. Mertens geeft de bal voor. Klungelig pakt Dantschotter de bal. Bulcke is nu in balbezit. Bulcke draait met de bal, schiet en ... Leemans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doku rent richting de bal. Doku schiet op doel. Leemans bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Malinwa - Melsele 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Den Malinwa 42%, Melsele 58%.
Den Malinwa - Melsele 8:0