Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc_Bayern München eendracht zandberg aalst
5-3-2 Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
40% Spel op eigen helft 60%
25 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 48.5
formidable Schieten solid
good Passen good
excellent Verdedigen solid


9e minuut.
Van Dessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzár rent richting de bal. Muzár geeft een lange en hoge pass. Olek maakt een snoekduik en kopt de bal. Ubaque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - eendracht zandberg aalst 1:0

16e minuut.
Golec kan de bal niet met de borst controleren. Bratu is nu in balbezit. Olek rent richting de bal. Bratu is nu in balbezit. Bratu draait met de bal, schiet en ... Ubaque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olek is nu in balbezit. Olek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - eendracht zandberg aalst 2:0

19e minuut.
Escauriza met een sublieme pass. Herren speelt de bal door. Lafon geeft een lange en hoge pass. Haller krijgt zijn hoofd ertegen. Tandler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Armero geeft een lange en hoge pass. Bratu kopt de bal weg. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek haalt uit met een fantastische trap. Ubaque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - eendracht zandberg aalst 3:0

25e minuut.
Muzár kopt de bal weg. Olek is nu in balbezit. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu schiet op doel. Ubaque probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - eendracht zandberg aalst 4:0

27e minuut.
Yoshizawa passt de bal met de wreef. Tondel probeert naar een medespeler te passen. Herren rent richting de bal. Glaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaza haalt uit met een fantastische trap. Tandler bokst de bal weg.

28e minuut.
Bratu onderschept slim de pass. Bratu met een sublieme pass. Olek rent richting de bal. Olek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - eendracht zandberg aalst 5:0

31e minuut.
Glaza is nu in balbezit. Glaza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Van Dessel de bal. Haller verovert de bal door een tackle van achteren. Haller draait met de bal, schiet en ... Tandler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Witsel speelt de bal door. Bratu heeft problemen om de bal te vangen. Escauriza is nu in balbezit. Bratu verovert de bal door een tackle van achteren. Bratu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ubaque werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Đuričić is nu in balbezit. Olek onderschept slim de pass. Bratu rent richting de bal. Bratu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - eendracht zandberg aalst 6:0

37e minuut.
Trninić geeft een hoge lob. Đuričić kopt de bal weg. Mikosiak heeft problemen om de bal te vangen. Yoshizawa is nu in balbezit. Haller rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Bayern München 38%, eendracht zandberg aalst 62%.
Fc_Bayern München - eendracht zandberg aalst 6:0

52e minuut.
Muzár met een snelle inworp. Krasuski is nu in balbezit. Krasuski passt de bal met de wreef. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričić is nu in balbezit. Bratu rent richting de bal. Olek is nu in balbezit. Olek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - eendracht zandberg aalst 7:0

56e minuut.
Haller speelt de bal door. Tondel met een sublieme pass. Lafon is nu in balbezit. Bratu verovert de bal door een tackle van achteren. Bratu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Bratu is nu in balbezit. Aļģis onderschept slim de pass. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek heeft problemen om de bal te vangen. Olek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olek rent richting de bal. Olek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Krasuski passt de bal zonder na te denken. Bratu rent richting de bal. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu haalt uit met een fantastische trap. Ubaque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bratu rent richting de bal. Bratu draait met de bal, schiet en ... Ubaque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - eendracht zandberg aalst 8:0

72e minuut.
Van Dessel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Haller de bal. Van Dessel met een sublieme pass. Haller rent richting de bal. Haller schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Escauriza passt de bal met de wreef. Bratu speelt de bal door. Golec bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek onderschept slim de pass. Olek draait met de bal, schiet en ... Ubaque bokst de bal weg. Olek rent richting de bal. Olek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - eendracht zandberg aalst 9:0

79e minuut.
Đuričić is nu in balbezit. Witsel verovert de bal door een tackle van achteren. Witsel met een sublieme pass. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Bratu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Krasuski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Trninić de bal onder controle te krijgen. Glaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - eendracht zandberg aalst 9:1

82e minuut.
Aļģis probeert de bal aan de voet te houden. Yoshizawa speelt de bal door. Tondel heeft problemen om de bal te vangen. Tondel probeert naar een medespeler te passen. Krasuski geeft de bal voor. Ubaque bokst de bal weg.

83e minuut.
Muzár is nu in balbezit. Muzár passt de bal met de wreef. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu schiet op doel. Ubaque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - eendracht zandberg aalst 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Bayern München 43%, eendracht zandberg aalst 57%.
Fc_Bayern München - eendracht zandberg aalst 10:1