Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:12
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.05
  • Stadion: Tempo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13322
Tempo ostendstars
jajola Tactiek 99
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 48.1
goed Schieten solide
matig Passen solide
matig Verdedigen solide


3e minuut.
de Rycke met een sublieme pass. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef passt de bal in één keer door. Callaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaerts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - ostendstars 1:0

4e minuut.
Hongenaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongenaert geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rycha met een snelle inworp. Lazarte geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Callaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Eetvelde is nu in balbezit. Van Eetvelde passt de bal in één keer door. De Graef is nu in balbezit. De Graef haalt uit met een fantastische trap. Velásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Wideradzki rent richting de bal. Wideradzki passt de bal in één keer door. Hongenaert rent richting de bal. Kubadinski verovert de bal door een tackle van achteren. Kubadinski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Claes rent richting de bal. Lazarte verovert de bal door een tackle van achteren. Voordeckers legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lazarte raakt geblesseerd tijdens het duel. Lazarte neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Groote bokst de bal weg.

29e minuut.
Callaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaerts probeert naar een medespeler te passen. de Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef is nu in balbezit. De Graef haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Voordeckers geeft een hoge lob. Callaerts rent richting de bal. Callaerts passt de bal zonder na te denken. de Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rycke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo 54%, ostendstars 46%.
Tempo - ostendstars 1:0

48e minuut.
Nelson probeert naar een medespeler te passen. Rycha rent richting de bal. Rycha passt de bal in één keer door. Kubadinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubadinski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Nelson verovert de bal door een tackle van achteren. Nelson passt de bal in één keer door. Huyghe rent richting de bal. Paunov rent richting de bal. Paunov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Lazarte met een sublieme pass. Kubadinski heeft problemen om de bal te vangen. Kubadinski schiet op doel. Hoceden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Groote maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tempo - ostendstars 1:1

66e minuut.
Nelson passt de bal met de wreef. Werner rent richting de bal. Werner passt de bal zonder na te denken. Daar is De Graef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Graef haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
de Rycke passt de bal zonder na te denken. Callaerts rent richting de bal. Callaerts passt de bal in één keer door. De Graef is nu in balbezit. De Graef haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers passt de bal in één keer door. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaerts is nu in balbezit. Callaerts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Huyghe heeft problemen om de bal te vangen. Huyghe geeft een hoge lob. Callaerts geeft een lange en hoge pass. de Rycke heeft problemen om de bal te vangen. de Rycke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo 47%, ostendstars 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tempo - ostendstars 1:1