Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc ganda fc neptunus
442 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 45.5
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


6e minuut.
Alves probeert naar een medespeler te passen. Žuža rent richting de bal. Žuža probeert naar een medespeler te passen. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel. Thomson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Diri kopt de bal weg. Pypers geeft een hoge lob. Daar is Pernas Tortas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sutela speelt de bal door. Pypers rent richting de bal. Diri rent richting de bal. Diri geeft een hoge lob. Álvarez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Augustynowicz probeert naar een medespeler te passen. Bolshakov is nu in balbezit. Bolshakov probeert naar een medespeler te passen. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla schiet op doel. Jorissen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Pypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pypers geeft een lange en hoge pass. Stąporski verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - fc neptunus 1:0

19e minuut.
Nieus rent richting de bal. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez speelt de bal door. Pypers is nu in balbezit. Pypers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - fc neptunus 2:0

19e minuut.
Tarnowski is nu in balbezit. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieus rent richting de bal. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pypers draait met de bal, schiet en ... Lizondo Cortés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel. Thomson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - fc neptunus 3:0

26e minuut.
Žuža passt de bal zonder na te denken. Daar is Pypers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel. Thomson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - fc neptunus 4:0

30e minuut.
Cooper probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Augustynowicz met een snelle inworp. Bolshakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolshakov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tarnowski met een sublieme pass. Bolshakov is nu in balbezit. Žuža tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Žuža krijgt een gele kaart. Bolshakov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarnowski komt bij de bal en schiet. Jorissen bokst de bal weg.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pernas Tortas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dziarczyński geeft een hoge lob. Bolshakov rent richting de bal. Bolshakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - fc neptunus 4:1

39e minuut.
Alves rent richting de bal. Alves passt de bal in één keer door. Sutela is nu in balbezit. Bolshakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolshakov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dziarczyński controleert de bal met de borst. Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Žuža is nu in balbezit. Žuža geeft een lange en hoge pass. Pypers springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pypers probeert naar een medespeler te passen. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Stąporski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stąporski krijgt een gele kaart. Álvarez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Žuža kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Thomson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 38%, fc neptunus 62%.
fc ganda - fc neptunus 4:1

48e minuut.
Alves verovert de bal door een tackle van achteren. Alves geeft een hoge lob. Lizondo Cortés kopt de bal weg. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Žuža rent richting de bal. Žuža passt de bal zonder na te denken. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel. Thomson probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lizondo Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizondo Cortés geeft de bal voor. Álvarez probeert de bal aan de voet te houden. Žuža kopt de bal weg. Álvarez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Žuža bereikt de bal nog maar net als eerste. Žuža passt de bal in één keer door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Thomson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - fc neptunus 5:1

57e minuut.
Diri geeft de bal voor. Stąporski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Žuža de bal onder controle te krijgen. Pypers is nu in balbezit. Pypers schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Tarnowski speelt de bal door. Butor rent richting de bal. Butor met een sublieme pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Thomson trapt de bal weg van het doel. Sutela kopt de bal weg. Klungelig pakt Žuža de bal. Žuža geeft de bal voor. Pypers krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - fc neptunus 6:1

84e minuut.
Pernas Tortas met een sublieme pass. Žuža bereikt de bal nog maar net als eerste. Žuža geeft een lange en hoge pass. Álvarez kan de bal niet met de borst controleren. Álvarez schiet op doel. Thomson bokst de bal weg.

89e minuut.
Sutela passt de bal in één keer door. Álvarez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pernas Tortas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pernas Tortas krijgt een gele kaart. Álvarez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sutela wilt de vrije trap nemen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 32%, fc neptunus 68%.
fc ganda - fc neptunus 6:1