Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc ganda FC Königsblau
442 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 32.1
solid Schieten average
good Passen weak
good Verdedigen average


2e minuut.
Diri met een sublieme pass. Pypers is nu in balbezit. Pypers passt de bal zonder na te denken. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Belie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Alves speelt de bal door. Simoen rent richting de bal. Hranda verovert de bal door een tackle van achteren. Pypers rent richting de bal. Pypers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Nevens heeft problemen om de bal te vangen. Diri rent richting de bal. Diri geeft een lange en hoge pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel. Belie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Hranda speelt de bal door. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Belie probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Buck de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - FC Königsblau 1:0

14e minuut.
İncememet probeert naar een medespeler te passen. Simoen is nu in balbezit. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - FC Königsblau 2:0

23e minuut.
Pypers onderschept slim de pass. Pypers met een sublieme pass. Álvarez is nu in balbezit. Hranda rent richting de bal. Hranda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Jorissen trapt de bal weg van het doel. Garde rent richting de bal. Kermans schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kermans krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Simoen rent richting de bal. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez met een sublieme pass. Hranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hranda haalt uit met een fantastische trap. Belie bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 33%, FC Königsblau 67%.
fc ganda - FC Königsblau 2:0

50e minuut.
Buck rent richting de bal. Álvarez rent richting de bal. Buck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Álvarez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sutela wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Hranda probeert naar een medespeler te passen. Álvarez rent richting de bal. Garde rent richting de bal. Garde haalt uit met een fantastische trap. Belie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - FC Königsblau 3:0

53e minuut.
Garde probeert naar een medespeler te passen. Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Pypers rent richting de bal. Pypers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - FC Königsblau 4:0

57e minuut.
Lamoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamoral geeft de bal voor. Cooper probeert naar een medespeler te passen. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sutela kopt de bal weg. Hranda probeert de bal aan de voet te houden. Hranda speelt de bal door. Pypers rent richting de bal. Pypers geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sutela met een sublieme pass. Diri bereikt de bal nog maar net als eerste. Diri passt de bal met de wreef. Pypers is nu in balbezit. Pypers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Garde kopt de bal weg. Hranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hranda probeert naar een medespeler te passen. Pypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pypers schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - FC Königsblau 5:0

68e minuut.
Belie met een harde bal richting middenveld. Garde kopt de bal weg. Simoen heeft problemen om de bal te vangen. Pypers is nu in balbezit. Pypers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Le Lettre passt de bal met de wreef. Dekort is nu in balbezit. Dekort passt de bal in één keer door. De Waal bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Butor probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 22%, FC Königsblau 78%.
fc ganda - FC Königsblau 5:0