Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Den Beste Melsele
4312 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 19.3
excellent Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Brogno passt de bal in één keer door. Puga geeft de bal voor. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders haalt uit met een fantastische trap. Leemans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 1:0

6e minuut.
Defever bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders onderschept slim de pass. Sanders probeert naar een medespeler te passen. Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekallas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sanders rent richting de bal. Defever legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sanders is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sanders neemt zijn aanloop. Leemans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 2:0

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Defever de bal onder controle te krijgen. Regan bereikt de bal nog maar net als eerste. Regan geeft de bal voor. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Muller onderschept slim de pass. Muller met een sublieme pass. Defever rent richting de bal. Sanders onderschept slim de pass. Sanders draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Regan geeft een hoge lob. Sanders kopt de bal weg. Blondel controleert de bal met de borst. Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekallas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 3:0

22e minuut.
van Mele met een sublieme pass. Klungelig pakt Verhulst de bal. Mäekallas verovert de bal door een tackle van achteren. Mäekallas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 4:0

26e minuut.
Regan geeft de bal voor. Sanders kopt de bal weg. Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 5:0

28e minuut.
Defever is nu in balbezit. Sanders verovert de bal door een tackle van achteren. Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas schiet op doel. Leemans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 6:0

31e minuut.
Puga met een sublieme pass. Mäekallas is nu in balbezit. Mäekallas draait met de bal, schiet en ... Dantschotter probeert de bal aan de voet te houden. Leemans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 7:0

36e minuut.
Muller rent richting de bal. Muller passt de bal met de wreef. Mäekallas is nu in balbezit. Mäekallas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 8:0

39e minuut.
Regan passt de bal in één keer door. Mäekallas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Defever. Mäekallas raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mäekallas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders is nu in balbezit. Mäekallas is nu in balbezit. Mäekallas haalt uit met een fantastische trap. Leemans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 9:0

45e minuut.
Muller passt de bal in één keer door. Regan rent richting de bal. Regan passt de bal in één keer door. Muller bereikt de bal nog maar net als eerste. Muller geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Den Beste 27%, Melsele 73%.
Fc Den Beste - Melsele 10:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Mäekallas de bal onder controle te krijgen. Dantschotter rent richting de bal. Sanders verovert de bal door een tackle van achteren. Sanders draait met de bal, schiet en ... Leemans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 11:0

48e minuut.
Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekallas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Teppers de bal. Mäekallas is nu in balbezit. Mäekallas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Defever geeft een hoge lob. Inworp. Regan met een snelle inworp. Puga bereikt de bal nog maar net als eerste. Puga geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 12:0

53e minuut.
Regan met een sublieme pass. Mäekallas rent richting de bal. Daar is Sanders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sanders rent richting de bal. Sanders haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 13:0

55e minuut.
Sanders verovert de bal door een tackle van achteren. Sanders speelt de bal door. Regan probeert naar een medespeler te passen. Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekallas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Muller kopt de bal weg. Sanders kan de bal niet met de borst controleren. Dantschotter rent richting de bal. Sanders verovert de bal door een tackle van achteren. Sanders haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Regan geeft een hoge lob. Denayer rent richting de bal. Muller verovert de bal door een tackle van achteren. Muller geeft een lange en hoge pass. Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 14:0

60e minuut.
Mäekallas probeert naar een medespeler te passen. Puga met een sublieme pass. Muller speelt de bal door. Sanders is nu in balbezit. Sanders draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Leemans speelt de bal door. Muller kopt de bal weg. Sanders probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dantschotter rent richting de bal. Sanders verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Selymes geeft de bal voor. Mäekallas kopt de bal weg. Sanders rent richting de bal. Sanders schiet op doel. Leemans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 15:0

68e minuut.
Regan is nu in balbezit. Regan speelt de bal door. Daar is Mäekallas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäekallas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dantschotter de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Regan speelt de bal door. Dantschotter rent richting de bal. Sanders verovert de bal door een tackle van achteren. Sanders haalt uit met een fantastische trap. Leemans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 16:0

72e minuut.
van Mele probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Verhulst de bal. Sanders rent richting de bal. Sanders haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Leemans werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Dantschotter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäekallas rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muller zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Sanders de bal. Sanders draait met de bal, schiet en ... Leemans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 17:0

76e minuut.
Muller met een sublieme pass. Defever is nu in balbezit. Teppers rent richting de bal. Sanders onderschept slim de pass. Sanders haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 18:0

78e minuut.
Regan passt de bal zonder na te denken. Puga speelt de bal door. Dantschotter heeft problemen om de bal te vangen. Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 19:0

79e minuut.
Brogno rent richting de bal. Mäekallas verovert de bal door een tackle van achteren. Mäekallas met een sublieme pass. Sanders is nu in balbezit. Sanders draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Skúlason met een sublieme pass. Klungelig pakt Dantschotter de bal. Mäekallas is nu in balbezit. Mäekallas schiet op doel. Leemans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Skúlason rent richting de bal. Verhulst rent richting de bal. Verhulst passt de bal met de wreef. Skúlason geeft een lange en hoge pass. Mäekallas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 20:0

87e minuut.
Regan met een sublieme pass. Puga rent richting de bal. Puga geeft een lange en hoge pass. Mäekallas rent richting de bal. Mäekallas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 21:0

90e minuut.
Puga speelt de bal door. Muller rent richting de bal. Muller met een sublieme pass. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders draait met de bal, schiet en ... Leemans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Defever rent richting de bal. Mäekallas verovert de bal door een tackle van achteren. Mäekallas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - Melsele 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Den Beste 16%, Melsele 84%.
Fc Den Beste - Melsele 22:0