Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bavvi ostendstars
Normal Tactiek 99
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 47.8
weak Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Steingrímsson probeert naar een medespeler te passen. Paunov controleert de bal met de borst. Paunov passt de bal met de wreef. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Martin trapt de bal weg. Wideradzki kopt de bal weg. Spruyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunov verovert de bal door een tackle van achteren. Paunov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Paunov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spruyt. Paunov raakt geblesseerd tijdens het duel. Nelson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Nouwen de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Wideradzki onderschept slim de pass. Wideradzki probeert naar een medespeler te passen. Paunov heeft problemen om de bal te vangen. Paunov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - ostendstars 0:1

22e minuut.
Spruyt is nu in balbezit. Spruyt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Werner met een snelle inworp. Paunov geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nouwen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - ostendstars 0:2

24e minuut.
Van Looveren rent richting de bal. Nouwen verovert de bal door een tackle van achteren. Nouwen met een sublieme pass. Paunov rent richting de bal. Paunov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Spruyt kopt de bal weg. Nouwen probeert de bal met de borst te controleren. Bogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen onderschept slim de pass. Nouwen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Wideradzki passt de bal met de wreef. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Dejonghe probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - ostendstars 0:3

36e minuut.
Klungelig pakt Werner de bal. Werner met een sublieme pass. Paunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunov geeft een hoge lob. Nouwen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - ostendstars 0:4

40e minuut.
Rycha speelt de bal door. Paunov rent richting de bal. Dejonghe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paunov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wideradzki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Wideradzki verovert de bal door een tackle van achteren. Wideradzki passt de bal met de wreef. Paunov is nu in balbezit. Paunov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - ostendstars 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bavvi 83%, ostendstars 17%.
FC Bavvi - ostendstars 0:5

54e minuut.
Dejonghe heeft problemen om de bal te vangen. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen passt de bal zonder na te denken. Paunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Paunov is nu in balbezit. Paunov passt de bal zonder na te denken. Nouwen rent richting de bal. Nouwen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dejonghe de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Dejonghe trapt de bal weg van het doel. Daar is De Simpelaere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelson speelt de bal door. Paunov is nu in balbezit. Paunov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rycha speelt de bal door. Wideradzki rent richting de bal. Wideradzki probeert naar een medespeler te passen. Paunov rent richting de bal. Paunov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - ostendstars 0:6

71e minuut.
Dejonghe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rycha zal de hoekschop nemen. Paunov is nu in balbezit. Paunov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - ostendstars 0:7

74e minuut.
Werner is nu in balbezit. Werner passt de bal zonder na te denken. Wideradzki probeert naar een medespeler te passen. Paunov is nu in balbezit. Paunov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - ostendstars 0:8

82e minuut.
Klungelig pakt Paunov de bal. Paunov passt de bal in één keer door. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen draait met de bal, schiet en ... Martin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - ostendstars 0:9

85e minuut.
Wideradzki speelt de bal door. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen passt de bal met de wreef. Paunov rent richting de bal. Paunov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bogaert rent richting de bal. Wideradzki verovert de bal door een tackle van achteren. Wideradzki speelt de bal door. Paunov rent richting de bal. Paunov geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - ostendstars 0:10

87e minuut.
Inworp. Werner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Claessens bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunov verovert de bal door een tackle van achteren. Paunov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bavvi - ostendstars 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bavvi 82%, ostendstars 18%.
FC Bavvi - ostendstars 0:11