Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:11
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.06
  • Stadion: Lisper Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 7413
Lisper Uccle fc 2014
spitsen naasteen Tactiek kiko
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 55.7
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Klungelig pakt Auge de bal. Kluge is nu in balbezit. Houben tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kluge is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Casina neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Baycan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Solano kopt de bal weg. Quốc Mạnh is nu in balbezit. Coppejans verovert de bal door een tackle van achteren. Coppejans schiet op doel. Prüüs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - Uccle fc 2014 1:0

13e minuut.
Pissetti verovert de bal door een tackle van achteren. Pissetti passt de bal met de wreef. Hoelen rent richting de bal. Hoelen geeft de bal voor. Coppejans maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Clappaert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Coppejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppejans schiet op doel. Prüüs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - Uccle fc 2014 2:0

39e minuut.
Pinella geeft een lange en hoge pass. Kluge kopt de bal weg. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kalinke onderschept slim de pass. Kalinke geeft een lange en hoge pass. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo schiet op doel. Baycan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - Uccle fc 2014 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lisper 45%, Uccle fc 2014 55%.
Lisper - Uccle fc 2014 2:1

47e minuut.
Pissetti is nu in balbezit. Pissetti passt de bal in één keer door. Coppejans rent richting de bal. Coppejans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - Uccle fc 2014 3:1

49e minuut.
Daar is Houben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pissetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pissetti passt de bal met de wreef. Coppejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppejans schiet op doel. Prüüs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Szulgo passt de bal met de wreef. Auge rent richting de bal. Met opzet legt Kluge zijn tegenspeler op de grond. Kluge krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Pinella geeft een lange en hoge pass. Ellerman kopt de bal weg. Casina is nu in balbezit. Coppejans verovert de bal door een tackle van achteren. Coppejans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Kluge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houben met een sublieme pass. Coppejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppejans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisper - Uccle fc 2014 4:1

76e minuut.
Lootens rent richting de bal. Lootens met een sublieme pass. Szulgo rent richting de bal. Hoelen verovert de bal door een tackle van achteren. Hoelen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Klungelig pakt Mina de bal. Altınçağ rent richting de bal. Altınçağ passt de bal met de wreef. Kluge rent richting de bal. Kluge schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lisper 43%, Uccle fc 2014 57%.
Lisper - Uccle fc 2014 4:1