Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:11
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.06
  • Stadion: UWFC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 37312
UWFC zebras mollem
Eigen 352 Tactiek def xl
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 46.2
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Katzenstein onderschept slim de pass. Kaltenbach heeft problemen om de bal te vangen. Katzenstein geeft een lange en hoge pass. Rogozneanu rent richting de bal. Rogozneanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Rogozneanu speelt de bal door. Dressler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dressler passt de bal met de wreef. Langarica rent richting de bal. Langarica haalt uit met een fantastische trap. Ostroushko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Rogozneanu kopt de bal weg. Syahrizal is nu in balbezit. Syahrizal passt de bal zonder na te denken. Negreanu rent richting de bal. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Langarica probeert naar een medespeler te passen. Rogozneanu is nu in balbezit. Ferretti Gori tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferretti Gori krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Rogozneanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haisheng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Langarica kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferretti Gori de bal. Rogozneanu is nu in balbezit. Rogozneanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Langarica rent richting de bal. Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi begaat een overtreding. Rogozneanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Haisheng wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal. Ostroushko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Rogozneanu de bal. Langarica is nu in balbezit. Klungelig pakt Langarica de bal. Langarica schiet op doel. Ostroushko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UWFC - zebras mollem 1:0

37e minuut.
Mexis kopt de bal weg. Langarica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferretti Gori. Langarica raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Haisheng neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tüzün met een snelle inworp. Dressler met een sublieme pass. Ferretti Gori met een sublieme pass. Syahrizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahrizal haalt uit met een fantastische trap. Bubała bokst de bal weg.

40e minuut.
Haisheng passt de bal met de wreef. Rogozneanu is nu in balbezit. Rogozneanu passt de bal in één keer door. Langarica rent richting de bal. Langarica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Ostroushko trapt de bal weg. Langarica is nu in balbezit. Langarica haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Katzenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Katzenstein passt de bal zonder na te denken. Langarica is nu in balbezit. Langarica draait met de bal, schiet en ... Ostroushko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UWFC - zebras mollem 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UWFC 44%, zebras mollem 56%.
UWFC - zebras mollem 2:0

49e minuut.
Matano kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falcı met een snelle inworp. Kundys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kundys geeft een lange en hoge pass. Bubała bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Langarica onderschept slim de pass. Langarica geeft een lange en hoge pass. Rogozneanu rent richting de bal. Rogozneanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UWFC - zebras mollem 3:0

58e minuut.
Mexis probeert de bal aan de voet te houden. Falcı is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Haisheng geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Langarica springt en kopt de bal. Ostroushko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UWFC - zebras mollem 4:0

68e minuut.
Dressler speelt de bal door. Klungelig pakt Langarica de bal. Langarica passt de bal met de wreef. Rogozneanu is nu in balbezit. Rogozneanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Syahrizal de bal. Syahrizal geeft een hoge lob. Bubała speelt de bal door. Langarica is nu in balbezit. Visegrádi probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Haisheng geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Langarica krijgt zijn hoofd ertegen. Ostroushko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haisheng zal de hoekschop nemen. Ardiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Langarica verovert de bal door een tackle van achteren. Langarica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Ferretti Gori rent richting de bal. Ferretti Gori passt de bal zonder na te denken. Herédi heeft problemen om de bal te vangen. Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogozneanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UWFC - zebras mollem 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UWFC 40%, zebras mollem 60%.
UWFC - zebras mollem 5:0