Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bokkenrijders Postboys
442 Tactiek f3
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 51.8
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Backeljauw rent richting de bal. Balbot verovert de bal door een tackle van achteren. Balbot passt de bal in één keer door. Flocea is nu in balbezit. Flocea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Balbot passt de bal met de wreef. Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea passt de bal zonder na te denken. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - Postboys 0:1

17e minuut.
Flocea kopt de bal weg. Daar is Basarabeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basarabeanu speelt de bal door. Balbot is nu in balbezit. Balbot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Basarabeanu passt de bal met de wreef. Flocea rent richting de bal. Flocea met een sublieme pass. Balbot is nu in balbezit. Balbot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - Postboys 0:2

21e minuut.
Backeljauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot onderschept slim de pass. Balbot passt de bal met de wreef. Basarabeanu rent richting de bal. Flocea is nu in balbezit. Van de Paar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Flocea rent richting de bal. Flocea schiet op doel. Baptist probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - Postboys 0:3

23e minuut.
Lanzinger geeft een hoge lob. Flocea is nu in balbezit. Flocea probeert naar een medespeler te passen. Balbot is nu in balbezit. Balbot schiet op doel. Van de Paar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arencibia zal de hoekschop nemen. Flocea is nu in balbezit. Flocea probeert naar een medespeler te passen. Balbot is nu in balbezit. Balbot draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Inworp. Lanzinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lód heeft problemen om de bal te vangen. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu geeft een lange en hoge pass. Van de Paar bokst de bal weg. Balbot is nu in balbezit. Balbot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Usme geeft een hoge lob. Everaerts is nu in balbezit. Balbot onderschept slim de pass. Balbot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - Postboys 0:4

34e minuut.
Flocea heeft problemen om de bal te vangen. Flocea passt de bal zonder na te denken. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot schiet op doel. Van de Paar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Arencibia kopt de bal weg. Hoceden speelt de bal door. Debusschere heeft problemen om de bal te vangen. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - Postboys 0:5

39e minuut.
Hoàng rent richting de bal. Hoàng passt de bal zonder na te denken. Balbot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Flocea is nu in balbezit. Flocea schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bokkenrijders 87%, Postboys 13%.
bokkenrijders - Postboys 0:5

47e minuut.
Balbot met een sublieme pass. Klungelig pakt Arencibia de bal. Arencibia probeert naar een medespeler te passen. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea schiet op doel. Van de Paar bokst de bal weg.

52e minuut.
Gilman probeert naar een medespeler te passen. Basarabeanu rent richting de bal. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot draait met de bal, schiet en ... Van de Paar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - Postboys 0:6

58e minuut.
Lód is nu in balbezit. Ceelen verovert de bal door een tackle van achteren. Lanzinger geeft een hoge lob. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot haalt uit met een fantastische trap. Van de Paar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Lód geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Flocea is nu in balbezit. Balbot is nu in balbezit. Balbot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - Postboys 0:7

67e minuut.
Hoàng onderschept slim de pass. Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Balbot rent richting de bal. Balbot haalt uit met een fantastische trap. Van de Paar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gilman is nu in balbezit. Hoàng rent richting de bal. Hoàng passt de bal met de wreef. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hoàng passt de bal met de wreef. Basarabeanu rent richting de bal. Baptist begaat een overtreding. Baptist krijgt een gele kaart. Basarabeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoàng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Basarabeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van de Paar met een harde bal richting middenveld. Lanzinger kopt de bal weg. Lód rent richting de bal. Lód haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Baptist probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eggermont is nu in balbezit. Lanzinger probeert naar een medespeler te passen. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Flocea is nu in balbezit. Flocea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - Postboys 0:8

84e minuut.
Smeets probeert naar een medespeler te passen. Backeljauw rent richting de bal. Backeljauw passt de bal zonder na te denken. Balbot rent richting de bal. Balbot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - Postboys 0:9

84e minuut.
Klungelig pakt Verbeeck de bal. Lód rent richting de bal. Lód passt de bal in één keer door. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Basarabeanu speelt de bal door. Flocea is nu in balbezit. Everaerts legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Everaerts krijgt een gele kaart. Flocea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoàng kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Van de Paar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - Postboys 0:10

90e minuut.
Arencibia passt de bal in één keer door. Hoàng geeft de bal voor. Everaerts is nu in balbezit. Flocea onderschept slim de pass. Flocea draait met de bal, schiet en ... Van de Paar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - Postboys 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bokkenrijders 76%, Postboys 24%.
bokkenrijders - Postboys 0:11