Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikingur Reykjavik Bakkerstraat FC
3-5-2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 25.4
uitstekend Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen zwak


5e minuut.
Koloskov-Rodosskij probeert naar een medespeler te passen. Khánh Minh is nu in balbezit. Khánh Minh passt de bal met de wreef. Czerkawski geeft een lange en hoge pass. Măgureanu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Khánh Minh met een sublieme pass. Degraeve is nu in balbezit. Măgureanu onderschept slim de pass. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap. Parret probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - Bakkerstraat FC 1:0

12e minuut.
Daar is de Gucht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondev onderschept slim de pass. Czerkawski rent richting de bal. Kondev is nu in balbezit. Kondev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Măgureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - Bakkerstraat FC 2:0

16e minuut.
Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski passt de bal zonder na te denken. Everaert heeft problemen om de bal te vangen. Kondev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - Bakkerstraat FC 3:0

18e minuut.
Khánh Minh met de inworp. Lemishko is nu in balbezit. Lemishko passt de bal met de wreef. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Deneuker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Claes rent richting de bal. Czerkawski met een sublieme pass. Khánh Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Minh geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Inworp. Khánh Minh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski geeft een hoge lob. Măgureanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - Bakkerstraat FC 4:0

33e minuut.
Claes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Khánh Minh met een snelle inworp. Kondev is nu in balbezit. Kondev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Khánh Minh rent richting de bal. Khánh Minh geeft een hoge lob. Deneuker is nu in balbezit. Măgureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Koloskov-Rodosskij geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Khánh Minh probeert naar een medespeler te passen. Koloskov-Rodosskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloskov-Rodosskij passt de bal met de wreef. Kondev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Degraeve verovert de bal door een tackle van achteren. Koloskov-Rodosskij is nu in balbezit. Koloskov-Rodosskij speelt de bal door. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - Bakkerstraat FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikingur Reykjavik 26%, Bakkerstraat FC 74%.
Vikingur Reykjavik - Bakkerstraat FC 5:0

46e minuut.
Czerkawski is nu in balbezit. Kondev is nu in balbezit. Czerkawski met een sublieme pass. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Krefta is nu in balbezit. Krefta speelt de bal door. Khánh Minh met een sublieme pass. Kondev rent richting de bal. Kondev haalt uit met een fantastische trap. Parret bokst de bal weg.

51e minuut.
Khánh Minh heeft problemen om de bal te vangen. Claes is nu in balbezit. Claes passt de bal in één keer door. Khánh Minh geeft een hoge lob. Măgureanu springt en kopt de bal. Parret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Inworp. Koloskov-Rodosskij met een snelle inworp. Deneuker speelt de bal door. Ülküsoy probeert naar een medespeler te passen. Czerkawski geeft een lange en hoge pass. Parret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kondev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - Bakkerstraat FC 6:0

60e minuut.
Deneuker rent richting de bal. Koloskov-Rodosskij verovert de bal door een tackle van achteren. Koloskov-Rodosskij speelt de bal door. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu draait met de bal, schiet en ... Parret kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Koloskov-Rodosskij rent richting de bal. Koloskov-Rodosskij passt de bal zonder na te denken. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - Bakkerstraat FC 7:0

71e minuut.
Kondev draait met de bal, schiet en ... Parret speelt de bal door. Ülküsoy kopt de bal weg. Măgureanu heeft problemen om de bal te vangen. Măgureanu draait met de bal, schiet en ... Parret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Lemishko kopt de bal weg. Kondev bereikt de bal nog maar net als eerste. Everaert is nu in balbezit. Kondev verovert de bal door een tackle van achteren. Kondev haalt uit met een fantastische trap. Parret kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Lemishko met een snelle inworp. Khánh Minh is nu in balbezit. Khánh Minh passt de bal zonder na te denken. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Khánh Minh met de inworp. Ülküsoy met een sublieme pass. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Czerkawski onderschept slim de pass. Czerkawski passt de bal zonder na te denken. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap. Parret werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Ülküsoy kopt de bal weg. Czerkawski met een sublieme pass. Daar is Măgureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap. Degraeve probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Khánh Minh neemt de hoekschop. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - Bakkerstraat FC 8:0

90e minuut.
Deneuker rent richting de bal. Deneuker passt de bal zonder na te denken. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloskov-Rodosskij rent richting de bal. Koloskov-Rodosskij geeft een lange en hoge pass. Parret bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Kondev is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - Bakkerstraat FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikingur Reykjavik 18%, Bakkerstraat FC 82%.
Vikingur Reykjavik - Bakkerstraat FC 9:0