Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zebras mollem Uccle fc 2014
def xl Tactiek kiko
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 56.8
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


12e minuut.
Ferretti Gori onderschept slim de pass. Ferretti Gori geeft een lange en hoge pass. Quốc Mạnh rent richting de bal. Quốc Mạnh geeft een hoge lob. Trujillo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Visegrádi geeft een hoge lob. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün speelt de bal door. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu draait met de bal, schiet en ... Prüüs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Kalinke speelt de bal door. Klungelig pakt Visegrádi de bal. De Gennaro verovert de bal door een tackle van achteren. De Gennaro schiet op doel. Ostroushko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Uccle fc 2014 0:1

26e minuut.
Şeicaru verovert de bal door een tackle van achteren. Şeicaru geeft een hoge lob. Visegrádi rent richting de bal. De Gennaro onderschept slim de pass. De Gennaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Pinella met de inworp. Altınçağ geeft een lange en hoge pass. Trujillo rent richting de bal. Trujillo schiet op doel. Ostroushko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Śmieszny zal de hoekschop nemen. De Gennaro maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Trujillo de bal. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zebras mollem 68%, Uccle fc 2014 32%.
zebras mollem - Uccle fc 2014 0:1

47e minuut.
Casina met een sublieme pass. Mexis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Uccle fc 2014 0:2

49e minuut.
Casina passt de bal in één keer door. Altınçağ speelt de bal door. De Gennaro rent richting de bal. De Gennaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Prüüs met een harde bal richting middenveld. Trujillo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Falcı. Falcı krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Tüzün met een snelle inworp. Ferretti Gori rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalinke. Kalinke krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Ferretti Gori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mexis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pinella kopt de bal weg. Kalinke geeft een lange en hoge pass. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. Ostroushko bokst de bal weg. Herédi probeert naar een medespeler te passen. Casina bereikt de bal nog maar net als eerste. Casina geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Altınçağ verovert de bal door een tackle van achteren. Altınçağ probeert naar een medespeler te passen. Mexis rent richting de bal. Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Altınçağ probeert naar een medespeler te passen. De Gennaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mexis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Şeicaru geeft een lange en hoge pass. Śmieszny geeft de bal voor. Pinella speelt de bal door. Klungelig pakt Altınçağ de bal. Altınçağ geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zebras mollem 63%, Uccle fc 2014 37%.
zebras mollem - Uccle fc 2014 0:2