Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:08
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.06
  • Stadion: UWFC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 37800
UWFC Lisper
Eigen 352 Tactiek spitsen naasteen
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 53.3
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Dressler rent richting de bal. Dressler speelt de bal door. Haisheng speelt de bal door. Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogozneanu schiet op doel. Baycan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haisheng zal de hoekschop nemen. Langarica maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UWFC - Lisper 1:0

4e minuut.
Merchán onderschept slim de pass. Merchán probeert naar een medespeler te passen. Dressler met een sublieme pass. Langarica rent richting de bal. Langarica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Katzenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Katzenstein geeft de bal voor. Daar is Ellerman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogozneanu is nu in balbezit. Rogozneanu schiet op doel. Baycan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lootens kopt de bal weg. Daar is Auge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langarica is nu in balbezit. Langarica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Rogozneanu passt de bal met de wreef. Katzenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Clappaert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clappaert krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Mina kopt de bal weg. Katzenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Clappaert begaat een overtreding. Clappaert krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

31e minuut.
Dressler kan de bal niet met de borst controleren. Dressler met een sublieme pass. Rogozneanu is nu in balbezit. Rogozneanu schiet op doel. Baycan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UWFC - Lisper 2:0

34e minuut.
Katzenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Katzenstein passt de bal zonder na te denken. Houben bereikt de bal nog maar net als eerste. Langarica onderschept slim de pass. Langarica schiet op doel. Baycan bokst de bal weg.

39e minuut.
Katzenstein onderschept slim de pass. Katzenstein passt de bal met de wreef. Dressler probeert naar een medespeler te passen. Langarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Langarica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UWFC 43%, Lisper 57%.
UWFC - Lisper 2:0

52e minuut.
Solano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crnojević. Solano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pissetti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Coppejans springt en kopt de bal. Bubała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Dressler bereikt de bal nog maar net als eerste. Langarica rent richting de bal. Langarica passt de bal in één keer door. Rogozneanu is nu in balbezit. Rogozneanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lootens verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Haisheng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogozneanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Lootens geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haisheng met een snelle inworp. Rogozneanu is nu in balbezit. Rogozneanu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dressler is nu in balbezit. Dressler passt de bal zonder na te denken. Langarica is nu in balbezit. Langarica haalt uit met een fantastische trap. Baycan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UWFC - Lisper 3:0

82e minuut.
Pissetti probeert naar een medespeler te passen. Solano is nu in balbezit. Solano passt de bal met de wreef. Coppejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppejans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hoelen heeft problemen om de bal te vangen. Hoelen geeft een lange en hoge pass. Jędrzejczyk is nu in balbezit. Jędrzejczyk geeft de bal voor. Coppejans geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UWFC 56%, Lisper 44%.
UWFC - Lisper 3:0