Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:08
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.06
  • Stadion: Park Galaxy
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29999
Sombrero Galaxy FC PaRa
Bam* Tactiek Weaaaak ADAPT
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
45 gemiddelde waardering 50.6
good Schieten very good
solid Passen solid
adequate Verdedigen excellent


18e minuut.
Puñal Martínez geeft een hoge lob. Baillo rent richting de bal. Kasapoğlu begaat een overtreding. Baillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Puñal Martínez wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cassanello speelt de bal door. Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessandro passt de bal met de wreef. Baillo is nu in balbezit. Baillo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Kasapoğlu speelt de bal door. Frighi met een sublieme pass. Cunha rent richting de bal. Delikatny verovert de bal door een tackle van achteren. Delikatny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wójcik rent richting de bal. Cassanello verovert de bal door een tackle van achteren. Cassanello geeft een hoge lob. Puñal Martínez is nu in balbezit. Puñal Martínez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sombrero Galaxy 51%, FC PaRa 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sombrero Galaxy - FC PaRa 0:0

53e minuut.
Wójcik rent richting de bal. Cassanello onderschept slim de pass. Cassanello passt de bal met de wreef. Puñal Martínez is nu in balbezit. Puñal Martínez schiet op doel. Kolumbić bokst de bal weg.

57e minuut.
Cassanello onderschept slim de pass. Cassanello geeft een lange en hoge pass. Baillo is nu in balbezit. Baillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sombrero Galaxy - FC PaRa 0:1

60e minuut.
Chvotech passt de bal in één keer door. Kiskapusi rent richting de bal. Met opzet legt Alessandro zijn tegenspeler op de grond. Alessandro krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Alessandro rent richting de bal. Alessandro geeft een hoge lob. Puñal Martínez rent richting de bal. Puñal Martínez draait met de bal, schiet en ... Kolumbić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sombrero Galaxy - FC PaRa 0:2

72e minuut.
Hacılar geeft een hoge lob. Łaski rent richting de bal. Met opzet legt Delikatny zijn tegenspeler op de grond. Delikatny krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Williamson geeft een lange en hoge pass. Delikatny rent richting de bal. Łaski is nu in balbezit. Cedro rent richting de bal. Cedro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Alessandro kopt de bal weg. Cassanello geeft de bal voor. Baillo rent richting de bal. Baillo draait met de bal, schiet en ... Kolumbić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sombrero Galaxy - FC PaRa 0:3

88e minuut.
Cedro is nu in balbezit. Pająk is nu in balbezit. Pająk passt de bal met de wreef. Puñal Martínez rent richting de bal. Puñal Martínez schiet op doel. Kolumbić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sombrero Galaxy 54%, FC PaRa 46%.
Sombrero Galaxy - FC PaRa 0:3