Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dirkieboys CF Jurgisco
442 Tactiek diamant
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 48.8
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Ţugurlan rent richting de bal. Ilumin verovert de bal door een tackle van achteren. Ilumin met een sublieme pass. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lourenco met een snelle inworp. Preotu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauwaert onderschept slim de pass. Hauwaert geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ilumin verovert de bal door een tackle van achteren. Ilumin met een sublieme pass. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. Vandekasteele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - CF Jurgisco 0:1

31e minuut.
Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Krevald verovert de bal door een tackle van achteren. Krevald passt de bal in één keer door. Mignolet rent richting de bal. Mignolet schiet op doel. Tornyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Lourenco rent richting de bal. Lourenco speelt de bal door. Ilumin rent richting de bal. Ilumin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - CF Jurgisco 0:2

36e minuut.
Ilumin passt de bal in één keer door. Hauwaert controleert de bal met de borst. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. Vandekasteele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - CF Jurgisco 0:3

39e minuut.
Luvarà passt de bal met de wreef. Krevald is nu in balbezit. Mazzini onderschept slim de pass. Mazzini haalt uit met een fantastische trap. Tornyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - CF Jurgisco 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dirkieboys 44%, CF Jurgisco 56%.
dirkieboys - CF Jurgisco 1:3

46e minuut.
Tiefer komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smaele komt het veld opgelopen. Scaccini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varga geeft een lange en hoge pass. Mignolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignolet kan de bal niet met de borst controleren. Mignolet passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krevald is nu in balbezit. Mazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - CF Jurgisco 2:3

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Coppieters komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dirkieboys 62%, CF Jurgisco 38%.
dirkieboys - CF Jurgisco 2:3